زمان : 01 Ordibehesht 1404 - 19:29
شناسه : 212996
بازدید : 1219
مهلت استفاده از کالابرگ مادران تمدید شد مهلت استفاده از کالابرگ مادران تمدید شد یزدفردا: اسماعیل گرجی پور، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استفاده از اعتبار مشمولین خرید بسته­‌های غذایی و بهداشتی رایگان طرح یسنا (ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) تا یک هفته دیگر تمدید شده است.

به گزارش یزدفردا: اسماعیل گرجی پور با اعلام این خبر گفت: به منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است و در اجرای ماده (۲۴) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و پوشک بچه رایگان به مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ با جمعیت حدود دومیلیون خانوار در هفت دهک اول درآمدی در بستر کالابرگ الکترونیکی مجددا شارژ شد.

گرجی‌پور افزود: از ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار مشمول (مادر باردار دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال) مبلغ ۲۰۰ هزار تومان افزوده شده که با احتساب رقم قبلی شارژ شده، امکان خرید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای خانوار مشمول فراهم شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: خانوار‌های مشمول می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی «شما» از مبلغ اعتبار خود اطلاع یابند.

گرجی‌پور گفت: خانوار‌های مشمول جهت تهیه سبد غذایی و پوشک رایگان می‌توانند به نزدیکترین فروشگاه طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه کنند.

وی گفت:مهلت استفاده از این اعتبار تا پایان امروز ۳۱ فروردین بود که به منظور بهره مندی تعداد بیشتری از مشمولین طرح تا یک هفته (تا هفتم اردیبهشت) تمدید شد.