این روزها با ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه حسابی داغ هستش اگر دلتون میخواد تو خونه بامیه درست کنین، اما فکر میکنین درست کردنش سخته و قلق داره پس این ویدیو رو حتما ببین، چون تمام نکات وقلقهاش رو توضیح دادم تا بتونین خودتون با مواد اولیه وبا کیفیت برای سفره افطار و مهمانیهای افطاری، بامیه ترد به روش بازاری درست کنید.
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
کره یا روغن ۵۰ گرم (استفاده از کره طعم بامیه رو خوشمزهتر میکنه)
آرد ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شربت بار ۲ قاشق غذاخوری در صورتی که ۲ عدد تخم مرغ کافی نبود خمیر کش نیومد خمیر سنگین نشد میتونید تخم مرغ سوم رو کم کم به خمیر اضافه کنید.
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
هل ۳ دانه
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری (یا ۱ قاشق مرباخوری آبلیمو)
زعفران دم کرده (دلبخواهی)