امام جمعه موقت بهاباد دراین مراسم درسخنانی شیهد سید حسن نصرالله دبیرکل جبهه مقاومت لبنان را فراتر از جامعه عرب و اسلام توصیف کرد و گفت : شهید سید حسن نصرالله شخصیتی است که درسراسر جهان شناخته شده است .
حجت الاسلام محمد علی اخوان بهابادی درمراسم گرامیداشت شهید جبهه مقاومت سید حسن نصرالله که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار؛امام جمعه و فرماندار وقشرهای مختلف مردم همیشه درصحنه بهاباد در مسجد جامع این شهرستان برگزارشد درسخنانی با تبین ابعاد شخصیتی سید محور مقاومت تاکید کرد و افزود : با شهادت فرماندهان مقاومت خللی در اراده مقاومت ایجاد نخواهد شد .
امام جمعه موقت بهاباد ولایتمداری را یکی از ویژگیهای برجسته شهید نصرالله دانست و گفت: افتخار سیدحسن نصرالله سربازی مقام معظم رهبری بود و این ولایتمداری درس آموز است.
حجت الاسلام محمد علی اخوان بهابادی با بیان اینکه شهیدان نصر اله و صفی الدین موجب فخر و عزت اسلام هستند افزود : شهیدان نصرالله و صفی الدین مجاهدان بزرگ مقاومت و موجب فخر و عزت جهان اسلام هستند که مقاومت را بر سازش ترجیح دادند و در این راه پرافتخار با شهادت به سعادت رسیدند.
انتهای پیام/