به گزارش یزدفردا به نقل از انلی مای هلث؛ افت دما در طول زمستان اغلب تهدیدی برای سیستم ایمنی بدن است و باعث میشود بیشتر مستعد ابتلا به عفونتها شوید در حالی که خود را با لایههای لباس و پشم پوشانده و تمام احتیاطات ممکن را برای محافظت از خود در برابر عفونتها به کار میگیرید مهم است که از درون نیز قوی باشید یک سیستم ایمنی قوی به عنوان سپری برای بدن عمل میکند و این عفونتها را در فاصله نگه میدارد و کمک میکند در طول فصل قوی بمانید.
روشهای مرسوم مانند شاتهای زنجبیل و زردچوبه میتوانند راهی مؤثر و طبیعی برای تقویت ایمنی و مقابله با عفونتها باشند.
چرا زردچوبه و زنجبیل به عنوان تقویتکنندههای ایمنی عمل میکنند.
زردچوبه و زنجبیل منابعی غنی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی هستند که به خاطر خواص درمانیشان در طب سنتی استفاده میشوند ترکیب فعال کلیدی در زردچوبه کورکومین است که به دلیل اثرات ضدالتهابی ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی قوی شناخته میشود به طور مشابه جینجرول ترکیب زیستفعال در زنجبیل در بهبود ایمنی و تسکین التهاب بسیار مؤثر است.
مطالعهای که در مجله Journal of Molecular Sciences منتشر شد نشان داد که کورکومین فعالیت سلولهای تی سلولهای بی و سلولهای کشنده طبیعی را که اجزای اساسی سیستم ایمنی هستند تقویت میکند همچنین تولید سیتوکینهای التهابی را که اغلب با عفونتهای ویروسی مانند آنفلوانزا و کرونا مرتبط هستند کاهش میدهد بنابراین مصرف منظم زردچوبه در دوزهای کم میتواند به عنوان لایهای اضافی از حفاظت در برابر بیماریهای زمستانی عمل کند.
زنجبیل مدتهاست به عنوان درمانی برای تهوع التهاب و عفونتها استفاده میشود بر اساس تحقیقات منتشر شده در International Journal of Medicinal Plant Research زنجبیل دارای خواص ضدمیکروبی قوی در برابر طیف وسیعی از باکتریها و ویروسها است توانایی آن در مبارزه با عفونتهای تنفسی آن را به ویژه در طول زمستان که سرماخوردگی و سرفه شایع است مؤثر میسازد.
ساخت شاتهای زنجبیل و زردچوبه در خانه ساده مقرونبهصرفه و بدون مواد نگهدارنده است در اینجا یک دستورالعمل ساده گامبهگام ارائه شده است.
مواد لازم
پنج سانتیمتر زنجبیل تازه
پنج سانتیمتر زردچوبه تازه یا یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
آب دو لیمو
یک تا دو قاشق چایخوری عسل اختیاری برای شیرینی
یک پینچ فلفل سیاه برای افزایش جذب کورکومین
یک تا دو فنجان آب
دستورالعمل
تهیه مواد ریشههای زنجبیل و زردچوبه را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.
ترکیب زنجبیل زردچوبه و آب را به مخلوطکن اضافه کنید و تا جایی که ترکیب یکدست شود مخلوط کنید.
صاف کردن با استفاده از یک صافی ریز یا پارچه پنیر مخلوط را بهطرفی صاف کرده تا آبمیوه استخراج شود.
افزودن طعم آب لیموی تازه یک پینچ فلفل سیاه و عسل در صورت تمایل را برای کمی شیرینی اضافه کنید.
نگهداری آبمیوه را در بطریهای شیشهای کوچک یا یک ظرف دربسته بریزید آن را تا چهار تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
سرو کردن روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از این شات بنوشید ترجیحاً با معده خالی تا از حداکثر فواید آن بهره ببرید.
چرا فلفل سیاه؟
افزودن فلفل سیاه به شاتهای زردچوبه crucial است زیرا حاوی پیپرین میباشد که جذب کورکومین را تا دو هزار درصد افزایش میدهد بدون فلفل سیاه بدن شما تنها بخش کوچکی از اثرات کورکومین را جذب میکند.
تقویت ایمنی خاصیت ضدالتهابی و ضدمیکروبی زنجبیل و زردچوبه مکانیسمهای دفاع طبیعی بدن را تقویت میکند.
مبارزه با عفونتها مصرف منظم آن به دور نگهداشتن عفونتهای باکتریایی و ویروسی به ویژه در هوای سرد کمک میکند.
بهبود هضم زنجبیل به بهبود هضم و سلامت روده که به طور مستقیم به ایمنی مرتبط است کمک میکند.
کاهش التهاب هر دو زنجبیل و زردچوبه با التهاب مزمن که میتواند ایمنی را در طول زمان تضعیف کند مبارزه میکنند.
سمزدایی از بدن این شاتها به دفع سموم و بهبود کلی حال عمومی کمک میکنند.
در حالی که زنجبیل و زردچوبه طبیعی هستند مصرف بیش از حد آنها میتواند باعث ناراحتی معده شود به یک تا دو شات در روز پایبند باشید اگر باردار در حال شیردهی یا دارای شرایط پزشکی خاص مانند سنگ کیسه صفرا یا اختلالات خونریزی هستید قبل از افزودن شاتهای زنجبیل و زردچوبه به رژیم خود با یک متخصص سلامت مشورت کنید زردچوبه و زنجبیل تازه ایدهآل هستند اما اشکال پودری با کیفیت بالا میتوانند به عنوان جایگزین عمل کنند.
شاتهای زنجبیل و زردچوبه راهی سریع طبیعی و مؤثر برای تقویت ایمنی و دور نگه داشتن عفونتها در طول ماههای زمستان هستند با خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی قویشان این مواد در حمایت از سلامت عمومی قدرت بیشتری نشان میدهند این درمان را با رژیم غذایی متعادل خواب مناسب و ورزش منظم ترکیب کنید تا فصل زمستانی سالم و بدون عفونت داشته باشید به سلامتی و تندرستی تجلیل کنیم.