به گزارش یزدفردا: علیرضا کاظمی پیش از ظهر امروز دوشنبه، پانزدهم بهمن ماه در دیدار با سردار نوریان، رئیس اندیشگاه تجربه نگاری انقلاب اسلامی که در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد پس از استماع گزارشی درباره تجربه نگاری از افراد شاخص، بیان کرد: باید در تجربه نگاری و ایده پردازیها، همه اجزای زیست بوم نظام تعلیم و تربیت دیده شود. زیرا دانش و تجربیات ارزنده وکاربردی مدیران پیشین، چون گنجی برای مدیران آینده محسوب میشود.
وی با تأکید بر اینکه یکی از آفتها؛ بی توجهی و بی اعتنایی به گنجینه دانش و تجربیات مدیران پیشین است، تصریح کرد: برنامههای سازنده مدیران باید ثبت و دنبال شود. نباید دیوارههای نیمه کاره بسیاری را ایجاد و سپس رها کنیم بلکه باید در مسیر درست، سازنده و اثرگذار مدیران پیشین، خِشت روی خِشت گذاشته و تکمیل کننده باشیم.
وزیرآموزش و پرورش افزود: برای رشد و توسعه یک نهاد باید رویههای اثربخش تداوم یابد و از مسیرهای خطا پرهیز و به برنامههای خوب بها داده شود.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از فقدان سیاستهای اصولی رنج میبرد، گفت: فقدان سیاستهای علمی، پژوهشی و پایدار یکی از چالشهای نظام تعلیم و تربیت است. به عنوان مثال؛ درخصوص تأثیر قطعی معدل کنکور با وجود آنکه به عنوان یک معلم ۳۲ سال خدمت کرده و درد آشنا هستم، در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی بارها اعلام کردم که تأثیر قطعی معدل در چندپایه، موجب بهم ریختگیهای جسمی و روانی دانش آموزان و حتی اولیای آنها میشود و بنای نظام تعلیم و تربیت آموزش و مهارت آموزی دانش آموزان برای یک زندگی متعالی است نه سرخوردگی دانش آموزان به دلیل فشارها و استرسهای روانی کنکور.
در ادامه این جلسه، سردار نوریان پیشنهادهایی جهت تشکیل یک کارگروه تخصصی و تجربه نگاری مدیران نظام تعلیم و تربیت مطرح کرد.