زمان : 15 Bahman 1403 - 20:12
شناسه : 210060
بازدید : 846
لوفت‌هانزا به آسمان ایران بر می‌گردد لوفت‌هانزا به آسمان ایران بر می‌گردد یزدفردا: سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا ظرف ۲۴ ساعت آینده جلسات نهایی خود را با اداره‌کل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار و به‌زودی شاهد انجام پرواز‌های این گروه هواپیمایی خواهیم بود.

به گزارش یزدفردا: محمد امیرانی با اعلام این خبر افزود: اعلامیه آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا، در تاریخ ۲۹ نوامبر ۲۰۲۴ پس از درگیری‌ها و تنش‌های موجود در منطقه خاورمیانه و تعرض رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران صادر شده بود.

وی عنوان کرد: آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا در این اعلامیه به شرکت‌های هواپیمایی خارجی توصیه کرده بود تا برای انجام پرواز‌های خود از آسمان ایران ارزیابی امنیتی انجام دهند. در همین مدت امنیت آسمان ایران به‌طور کامل برقرار بود و روزانه شاهد انجام بیش از ۷۰۰ پرواز عبوری از آسمان میهن بودیم.

معاون وزیر راه افزود:پس از انقضای این اعلامیه که مصادف با ۱۲ بهمن ماه بود، شرکت‌های هواپیمایی خارجی آمادگی خود را برای از سرگیری پرواز‌ها و عبور از آسمان امن ایران اعلام کردند.

امیرانی در پایان گفت: از نظر مجامع بین‌المللی پتانسیل خطر و درگیری از آسمان ایران رفع شده و گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا ظرف ۲۴ ساعت آینده جلسات نهایی خود را با اداره‌کل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار و به‌زودی شاهد انجام پرواز‌های این گروه هواپیمایی خواهیم بود.