به گزارش یزدفردا به نقل از مدیکال نیوز تودی، بررسی اخیر نشان میدهد که سطوح پایین منیزیم ممکن است بر خطر ابتلاء به چندین بیماری قلبی عروقی تأثیر بگذارد و بسیاری از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمیکنند.
این بررسی همچنین مکانیسمهایی را که ممکن است درگیر باشد مورد بحث قرار میدهد و اشاره میکند که بسیاری از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمیکنند.
این بررسی به چندین نکته کلیدی در تاریخچه تحقیقات در مورد منیزیم اشاره میکند. برای مدتی، درک این بود که کمبود منیزیم یک مسئله مهم نیست و اگر چنین بود، عمدتاً برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تأثیر میگذارد.
تحقیقات در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ شروع به حمایت از این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن میشود. نتایج همچنین نشان داد که این کمبود ممکن است بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.
این بررسی سپس خاطرنشان میکند که پس از سال ۲۰۰۶، بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطهای بین منیزیم و شرایطی مانند فشار خون بالا، نارسایی قلبی و مرگومیر قلبی را نشان دادند.
دادههای جدیدتر به این یافتهها اضافه شده است. بسیاری از مطالعات از سال ۲۰۱۸ به بعد نشان داده اند که وضعیت منیزیم با فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی، و عوارض قلبی و مرگ و میر رابطه معکوس دارد.
سپس در این بررسی بحث میشود که چگونه کمبود منیزیم ممکن است منجر به مشکلات قلبی عروقی شود.
به عنوان مثال، کمبود منیزیم ممکن است منجر به استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. برخی از دادهها همچنین از این ایده حمایت میکنند که کمبود منیزیم ممکن است باعث سطوح غیر طبیعی چربی و مشکل در متابولیسم لیپید شود.
به طور کلی، این بررسی اهمیت مصرف منظم منیزیم را نشان میدهد و اینکه چگونه منیزیم کافی ممکن است خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.
محققان تاکید میکنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای بسیاری از عملکردهای مختلف از جمله کنترل فشار خون و همچنین انقباضات عضلانی استفاده میکند. بهترین منابع منیزیم سبزیجات با برگهای تیره مانند اسفناج یا چغندر و همچنین آجیل و دانهها هستند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همگی گزینههای عالی هستند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی هستند.