به گزارش یزدفردا: زهرا بهروز آذر در حاشیه بازدید از مرکز کنترل آسیبهای اجتماعی در اهواز که امشب (۲ بهمن ماه) انجام شد، اظهار کرد: امروز توانستم در این بخش از سفر از این مرکز کنترل آسیبهای اجتماعی زنان بازدید کنم؛ یکی از دغدغههای جدی کاهش آسیبهای اجتماعی حوزه زنان است.
وی افزود: شاید ما راه حل همه این مسائل را ندانیم و باید جامعه مدنی، موسسات خیریه و دیگر متخصصان این حوزه برای حل مسائل که زنان ما را به این مراکز راهی میکند، به ما کمک کنند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اولویت دولت استفاده از همه ظرفیتها برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است تا شاهد کاهش این مسائل باشیم.
بهروز آذر عنوان کرد: یکی از ظرفیتهای خوب این مرکز، بازتوانی و توانمندسازی افراد این مرکز است تا آمادگی لازم برای زندگی آرام، بدون خشونت و با امنیت بالاتر در آنها ایجاد شود.
وی با تاکید بر لزوم افزودن توسعه مشاغل خانگی، کسب و کارهای دانش بنیان و صنایع خلاق به این مراکز گفت: امیدواریم با استفاده از این ظرفیتها شرایط برای زندگی بهتر برای این افراد فراهم شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به سوال ایسنا که آیا بودجهای از سوی دولت به بحث به توانمندسازی زنان اختصاص داده شده است؟ عنوان کرد: اعتبارات در خصوص توانمندسازی زنان، در لایحه بودجه دیده شده است و در انتظار تصویب است. البته این موضوع همیشه در بودجه پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه سن امید به زندگی زنان ۷۸ سال است، بیان کرد: به دلیل وجود خرده فرهنگها، کودکهمسری در دو سه استان مشاهده میشود و قطعا این مساله از تهران قابل حل شدن نیست و باید از طریق فعالان اجتماعی بومی منطقه حل شود. این افراد آداب، رسوم، ارزشها و باورهای جامعه پیرامون را میشناسند و میتوانند از طریق گفتوگو و آگاهسازی کمک کنند که تا حدی از این اتفاق جلوگیری شود.
بهروزآذر گفت: ازدواج بهنگام خوب است اما ازدواج در سنی که کودک هنوز به آگاهی نرسیده است و توان انتخاب و شروع یک زندگی را ندارد و ناخواسته وارد زندگی جدید میشود، مورد قبول هیچکس نیست.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: قطعا این مساله یک خرده فرهنگ است و در کشور شیوع ندارد اما هر یک مورد کودکهمسری زیاد است و باید متوقف شود.