زمان : 20 Dey 1403 - 13:00
شناسه : 207460
بازدید : 2520
تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟ تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟ یزدفردا: در دهه‌های اخیر، غذاهای فوق فرآوری‌شده که سرشار از مواد افزودنی هستند، به بخشی ثابت از رژیم غذایی بسیاری از مردم تبدیل شده‌اند.

به گزارش یزدفردا: شانه‌هایش به دلیل سنگینی شکم بزرگش به جلو خم شده‌اند؛ پوستش پر از جوش و لکه است، پاهایش ورم کرده و زخم‌هایی عفونی دارد و با چشمان زرد و گودافتاده‌اش به دوربین خیره شده است. 

این مایکل است؛ اما برخلاف ظاهرش، او شخصیت یک فیلم ترسناک یا سریال جنایی نیست. 

با توجه به این واقعیت که هوش مصنوعی «می‌داند» انسان نیست و صرفاً یک سیستم رایانه‌ای است، تصویر خود را در تجسم عینی شبیه به یک انسان ساخته است. 

تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟

در واقع، این تصویر توسط هوش مصنوعی تولید شده و نشان‌دهنده ظاهر احتمالی یک مرد معمولی در ۳۰ سال آینده است، البته اگر رژیم غذایی‌اش همچنان سرشار از غذاهای ناسالم بماند. 

نتایج سال‌ها تغذیه نادرست اصلاً خوشایند نیست. گذشته از چاقی مفرط و مشکلات آشکاری که به همراه دارد، سلامت او از جهات دیگری هم به شدت آسیب دیده است. 

مایکل با آسم، افسردگی و اضطراب دست‌وپنجه نرم می‌کند و حتی خواب راحتی هم ندارد؛ همه این مشکلات به‌خاطر اضافه‌وزن به وجود آمده‌اند یا بدتر شده‌اند. 

او در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی است که ممکن است به حمله قلبی یا سکته منجر شود. 

این «مدل» به عنوان بخشی از یک گزارش توسط شرکت تهیه غذای Gousto طراحی شده است. 

تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟

هدف از انجام این مطالعه، آگاهی‌بخشی درباره اثرات بلندمدت عادات غذایی ناسالم بوده است. 

در دهه‌های اخیر، غذاهای فوق فرآوری‌شده که سرشار از مواد افزودنی هستند، به بخشی ثابت از رژیم غذایی بسیاری از مردم تبدیل شده‌اند. 

تحقیقات نشان داده که مصرف مداوم نوشابه‌های گازدار، بیسکوییت‌ها و غذاهای آماده، عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی، از جمله سرطان است. 

افرادی که غذاهای فرآوری‌شده بیشتری مصرف می‌کنند، معمولاً عمر کوتاه‌تری دارند. 

با این وجود، آمارها نشان داده‎اند که این نوع غذاها ۵۷ درصد از رژیم غذایی بزرگسالان و حتی ۶۶ درصد از رژیم غذایی کودکان را تشکیل می‌دهند. 

نرخ چاقی در طی چند دهه گذشته به شدت افزایش یافته است. جدیدترین آمار نشان می‌دهد که یک‌چهارم بزرگسالان به چاقی مبتلا هستند، یعنی وزنی دارند که احتمال بروز بیماری را به شدت افزایش می‌دهد. 

وضعیت چاقی در کودکان هم به همین اندازه نگران‌کننده است؛ ۱۵ درصد از کودکان ۲ تا ۱۵ساله چاق هستند، یعنی از هر هشت کودک، یکی چاق است. 

نظرسنجی انجام‌شده توسط Gousto نشان می‌دهد که حدود دو سوم مردم نمی‌دانند مصرف غذاهای فرآوری‌شده چه اثرات بلندمدتی دارد. 

دکتر هیلالی جونز، پزشک عمومی و کارشناس رسانه‌ای در این باره گفته است: 

غذاهای فرآوری‌شده به خودی خود مضر نیستند، اما وقتی جایگزین غذاهای تازه و مقوی شوند، خطر ابتلا به بیماری‌های بلندمدت مثل مشکلات قلبی، اختلالات متابولیک و کمبودهای تغذیه‌ای را افزایش می‌دهند. داشتن یک رژیم غذایی متعادل که شامل مواد غذایی تازه و کامل باشد، برای جلوگیری از بیماری‌های مزمن و حفظ سلامت کلی بدن ضروری است. 

تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟

تأثیر غذاهای فرآوری‌شده باعث نگرانی فزاینده در میان کارشناسان شده است. برخی معتقدند که این غذاها ممکن است حاوی موادی باشند که افزایش نرخ سرطان در افراد زیر ۵۰ سال را توضیح می‌دهند. 

پروفسور چارلز سوانتون، انکولوژیست و پزشک تحقیقات سرطان، اخیراً اشاره کرده که ارتباطات نگران‌کننده‌ای میان این الگو و مصرف غذاهای فرآوری‌شده وجود دارد. 

او در کنفرانس انجمن آمریکایی انکولوژی بالینی گفت که مطالعات نشان داده‌اند برخی از سرطان‌های زودرس روده ممکن است توسط باکتری‌های موجود در روده افرادی که رژیم کم‌فیبر و پرشکر دارند، ایجاد شود. 

برخی تومورها در بیماران مبتلا به سرطان روده زودرس، جهش‌هایی دارند که ممکن است توسط این باکتری‌ها ایجاد شده باشند. 

این جهش‌ها احتمالاً توانایی بدن در مبارزه با سلول‌های پیش‌سرطانی را کاهش می‌دهند. 

دکتر کتی انگ، پزشک متخصص سرطان روده در مرکز پزشکی دانشگاه واندربیلت نیز اشاره کرد که بسیاری از بیماران جوان مبتلا به سرطان، از مشکلات مرتبط با سبک زندگی ناسالم مثل فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت رنج می‌برند. 

متیو لمبرت، متخصص تغذیه و مدیر بخش اطلاع‌رسانی سلامت در بنیاد تحقیقات سرطان جهانی گفته است: 

ما توصیه می‌کنیم که افراد مصرف غذاهای فرآوری‌شده، پر از چربی اشباع، شکر و نمک را کاهش دهند. این غذاها مثل کیک، بیسکوییت، شیرینی، چیپس، نوشیدنی‌های شیرین و فست‌فودهایی مثل پیتزا و برگر، فیبر ندارند و تقریباً هیچ ماده مغذی مفیدی هم در آن‌ها وجود ندارد. این‌ها باید فقط گاهی و به مقدار کم مصرف شوند. 

او توضیح داده که هنوز مشخص نیست آیا مشکل اصلی در خود این غذاهاست یا این واقعیت که مصرف زیاد آن‌ها راحت است و در نتیجه باعث افزایش وزن می‌شوند. 

اما مشخص است که چاقی عامل مستقیم ابتلا به چندین نوع سرطان است.