به گزارش یزدفردا: محمدعلی طالبی عصر چهارشنبه ۵ دی ماه در نشست فصلی مدیران کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان با اشاره به اقدامات و برنامههای این نهاد در حوزههای مختلف عنوان کرد: کمیته امداد به عنوان یک نهاد سرمایهساز است. نهادی که میتواند سرمایه اجتماعی را ارتقا دهد و اجزای آن یعنی اعتماد و مشارکت، به وظایف و مسئولیتهای کمیته امداد وابسته است.
وی بیان کرد: اگر فلسفه وجودی کمیته امداد را سامان دادن به وضعیت محرومان تلقی کنیم و اگر بتواند اعتماد مردم را جلب و مشارکت آنها را به همراه داشته باشد، بسیاری از مشکلات فراروی کشور در رسیدگی به محرومان برطرف میشود.
استاندار کرمان افزود: در سالهای گذشته فعالیتهای خوبی از کمیته امداد مشاهده کردیم و اگر اقدامات آنها نبود با شرایطی که در حوزههای اقتصادی و پستی و بلندیهای نظام طی دهههای گذشته، به مراتب مشکلاتی فراتر داشتیم و نمیتوان تأثیرگذاری کمیته امداد را در رسیدگی به محرومان و توانمندسازی اقتصادی جامعه کم برخوردار، انکار کنیم.
طالبی تصریح کرد: آنچه مورد انتظارمان است، رسیدگی بهتر و بیشتر به شرایط فعلی محرومیتها در استان و کاهش شکافی است که در حوزه درآمدی خانوارها و شمال و جنوب استان میبینیم.
وی ادامه داد: ما در مناطق محروم هم از منابع بالقوه برای تحول اقتصادی و پیشرفت برخوردار هستیم. اگر برنامهریزی منسجم برای تحول در وضعیت اقتصادی استان داشته باشیم، میتوانیم با مدد آنها اقداماتی را سامان دهیم که ارتقای وضعیت معیشتی مردم را در جای جای استان داشته باشیم.
استاندار کرمان اظهار داشت: به عنوان استاندار آمادگی دارم که اگر کمیته امداد طرح مشخص و تحولآفرینی در حوزه اقتصادی و رفع تنگناهای معیشتی جامعه هدف خود داشته باشد، کمک کنیم تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.
طالبی اضافه کرد: این طرح باید استانی باشد که درگیر ساختارهای ملی نشویم و کاری ویژه استان انجام دهیم.
وی ادامه داد: از جهتگیریهای اصلی توسعه استان، نیروگاههای خورشیدی است و کمیته امداد میتواند با نیروگاههای تجمعی، پیشگام این حرکت باشد.
استاندار کرمان، سرمایهگذاریها از طریق صندوق امداد ولایت و غیره را مورد اشاره قرار داد و گفت: از ساز و کارهایی که میتوانیم برای کمک به محرومان استفاده کنیم، صندوقهای نیکوکاری است که به جای اینکه از بنگاههای اقتصادی کمک بلاعوض دریافت کنیم، سپردهگذاری در صندوقهای نیکوکاری میتواند راه حل جدید باشد.