زمان : 12 Azar 1403 - 12:41
شناسه : 203475
بازدید : 2585
بیمه‌ها امسال ۳۸ درصد بیشتر به یزدیها خسارت دادند بیمه‌ها امسال ۳۸ درصد بیشتر به یزدیها خسارت دادند یزدفردا: رئیس شورای هماهنگی بیمه‌های استان یزد با اشاره به فعالیت ۲۱ سرپرستی شرکت‌های بیمه‌گر در این استان، از افزایش ۳۸ درصدی میزان خسارت‌های پرداختی به بیمه‌شدگان استان در شش ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش یزدفردا: «روح الله حیدری بافقی» امروز دوشنبه به مناسبت روز صنعت بیمه در نشست با خبرنگاران ضمن مناسب خواندن وضعیت صنعت بیمه در استان یزد، گفت: از مجموع ۲۹ شرکت بیمه فعال در کشورمان، تعداد ۲۱ بیمه در استان یزد دارای دفتر سرپرستی هستند که در مجموع این دفاتر و کارگزاری‌ها تعداد دو هزار نفر فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: طی شش ماهه ابتدای امسال ۲۳ هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه شدگان یزدی در رشته‌های مختلف پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۸ درصد افزایش داشته است.

این مسئول افزود: خوشبختانه با توجه به وضعیت خوب مراکز پزشکی و درمانی در استان، تمام شرکت‌های بیمه‌ای فعال در استان با بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرارداد دارند و عملاً هیچ بیمه شده‌ای نداریم که در هنگام مراجعه به مراکز درمانی، هزینه پرداخت کند.

وی از تلاش همکاران و پرسنل بیمه‌ها برای آرامش بخشیدن به بیمه‌شدگان حادثه‌دیده که غالباً در هنگام وقوع حوادث بسیار نگران و ناراحت هستند، قدردانی کرد و افزود: شورای هماهنگی بیمه‌های استان یزد برای ارائه خدمات بهتر به بیمه‌شدگان، چندین دوره آموزشی برای پلیس راهور با حضور کارشناسان شرکت‌های بیمه برگزار کرده و خوشبختانه اکنون آمار مدارک برگشتی از سوی بیمه‌ها به پلیس راهور، کمتر از یک درصد است.

حیدری، بالاترین خسارت پرداختی بیمه در استان را مربوط به تصادفات و در رده بعدی، خسارات مربوط به بیمه تکمیلی درمان و سپس سایر رشته‌های بیمه‌ای ذکر کرد و گفت: خوشبختانه در بحث بیمه خودرویی با دوراندیشی یزدی‌ها تقریباً ۹۸ درصد دارای پوشش بیمه‌ای هستند ولی یکی از مشکلات این حوزه در استان، وجود افرادی است که وسیله نقلیه را در اختیار کارگران تبعه خارجی خود قرار می‌دهند.

وی آمار تعداد تصادفات اتباع خارجی به دلیل برخوردار نبودن از مهارت کافی و آشنایی به قوانین را به مراتب بیشتر از تصادفات افراد بومی خواند و گفت: متاسفانه این موضوع یکی از معضل جدی صنعت بیمه در استان است و بروز این قبیل حوادث، آسیب‌های متعددی برای استان به همراه دارد.

وی تناسب پرداخت خسارت بیمه‌ها در استان را معقول خواند و گفت: گاهاً در برخی رشته‌های بیمه‌ای مانند حوادث رانندگی به دلیل افزایش آمار تصادفات شاهد خسارت و زیان شرکت‌های بیمه‌گر هستیم.

رئیس شورای هماهنگی بیمه‌های استان با بیان این که ۱۰۰ درصد کارگاه‌های صنعتی و تولیدی استان از بیمه مسئولیت برخوردار هستند، گفت: حدود ۸۰ درصد از طرح‌های عمرانی استان نیز دارای پوشش بیمه‌ای هستند و تقریباً تمامی مراکز درمانی بالای ۵۰ نفر پرسنل در استان نیز پوشش بیمه‌ای دارند.

وی در مورد نارضایتی برخی بیمه شدگان از خدمات بیمه تکمیلی برخی شرکتهای بیمه‌ای، خاطرنشان کرد: اگر بیمه شدگان طبق روال عادی از خدمات درمانی برخوردار و مراکز درمانی اعم از دولتی یا بخش خصوصی به درستی تعرفه‌ها را اعمال کنند، قطعاً خسارت این بخش کمک حال بیماران خواهد بود ولی در مواردی به عنوان مثال فرد فاقد بیمه پایه است و لذا بیمه تکمیلی تنها مازاد هزینه‌ها را پرداخت می‌کند یا فرد از خدمات بخشهایی از بیمه تکمیلی بهره مند است و لذا شرکت بیمه‌گر تنها هزینه همان بخش‌های مورد توافق با فرد بیمه شده را پرداخت می‌کند.

وی در مورد قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان از یکی شرکتهای بیمه‌ای نیز گفت: پرداخت بیمه‌ تکمیلی بازنشستگان در واقع از یک شرکت بیمه‌گر به یکی دیگر از شرکت‌های بیمه‌ای واگذار شده و امیدواریم ضمن اطلاعرسانی مناسب صندوق‌های بازنشستگی به مشمولان، شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تری در این حوزه به افراد باشیم.

حیدری با بیان این که یزدیها در زمینه بیمه اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول خود اهتمام لازم را ندارند، گفت: این موضوع با توجه به وقوع نسبتاً کمتر حوادث این حوزه در استان نسبت به سایر استانها رقم خورده ولی در حال رایزنی با مسئولان استان هستیم تا اماکن مسکونی و غیرمسکونی استان نیز از پوشش مناسب بیمه‌ای برخوردار شوند.