زمان : 10 Azar 1403 - 20:56
شناسه : 203296
بازدید : 2550
فرهنگ اصیل اسلامی باید در گردشگری تحکیم یابد نماینده ولی فقیه در استان یزد: فرهنگ اصیل اسلامی باید در گردشگری تحکیم یابد یزدفردا: نماینده ولی فقیه در استان یزد: تحکیم و تقویت فرهنگ اصیل اسلامی در گردشگری ضروری است.

به گزارش یزدفردا: آیت الله محمدرضا ناصری در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به سبک زندگی اسلامی گفت: دشمن از راه رسانه‌ها درصدد است تا فرهنگ نگهداری سگ را جایگزین فرزندآوری کند.

وی افزود: انگلیسی‌ها هزاران پوند خرج می‌کنند تا خانواده ما را از هم بپاشند و از مسجد و مدرسه دور کنند و این باید مورد توجه همگان باشد.

امام جمعه یزد خواستار حل مشکل بی حجابی به وسیله شیوه‌های علمی و قانونی شد و تصریح کرد: در زمینه گردشگری هم باید فرهنگ اصیل اسلامی در این حوزه جا بیافتد.

ناصری اظهار داشت که ما در تربیت بدنی و همچنین فرهنگ ساختمانی به خوبی کار نکرده و ضعف‌های فروانی داریم.

وی ادامه داد: آنچه در این جلسات گفته می‌شود، باید به تصویب رسیده و در جامعه به صورت میدانی اجرا شود. 

استاندار یزد هم با اشاره به تدوین سند یزد نوین در دولت گذشته گفت: در این راستا کار‌های خوبی انجام شده و اولویت ما یزد پایدار است.

محمدرضا بابایی بر لزوم ریل گذاری جدید در زمینه اقتصاد استان افزود: ۴۱ درصد بیمه شدگان در استان یزد غیربومی هستند و بیش از ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در استان حضور دارند که اینها آسیب زاست و باید تدبیری اندیشید.

وی افزایش تعداد مجردین را نگران کننده خواند و تصریح کرد: تعداد افراد مجردی که برای اشتغال به استان یزد هجوم می‌آورند، زیاد شده و بر آسیب‌ها می‌افزاید.

امام جمعه بخش مرکزی نیز با انتقاد از اجرا نشدن مصوبات این شورا گفت: باید منافذ ضدفرهنگی شهر را شناسایی و برای آن تصمیم گیری کنیم.

حجت الاسلام مدرسی ادامه داد: اتباع بیگانه یکی از این منافذ به شمار می‌آید. اشتغال کارگری ما زیاد شده و اتباع بیگانه نیز فشار فرهنگی زیادی بر شهر اعمال می‌کنند.

وی خاطرنشان ساخت: تلاش برای اجرای موسیقی زنده در رستوران‌ها هم یکی دیگر از این منافذ است که برخی بر آن پافشاری می‌کنند و باید با این پدیده مقابله شود.

امام جمعه بخش مرکزی با اشاره به سفیر اخیر خود به لبنان تأکید کرد که لبنان مناسک عمومی ندارد، اما توجه ویژه‌ای به مدارس می‌کنند و ما هم باید مدارس معارف را در استان تقویت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر شورای فرهنگی عمومی استان به ارائه گزارشی از عملکرد شورا در سه سال گذشته پرداخت و گفت: طرح بالاندگی چهار هزار حافظ قرآن کریم، تهیه و تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان، راه اندازی قرارگاه شهید الله وردی، راه اندازی اردو‌های سواد رسانه‌ای سراج، راه اندازی شورای نامگذاری معابر و خیابان‌ها و طرح آموزش ضمن خدمت کارمندان دولت از مصوبات اجرا شده شورای فرهنگ عمومی استان در سه سال گذشته است.

احسان عابدی همچنین از تشکیل رصدخانه فرهنگی، منشور اخلاقی هیات‌های مذهبی، طرح عرضه پوشاک عفیفانه در استان، طرح مفاهیم نور آسان، نصب تمثال شهدا در معابر و ترویج فرهنگ نامگزینی فرزندان از مصوبات این شورا نام برد که به مرحله اجرا نرسیده اند.

وی موازی کاری دستگاه‌های اجرایی و نداشتن بودجه مصوب سالیانه را از آسیب‌های پیش رو در فعالیت شورای فرهنگ عمومی استان دانست.