زمان : 07 Azar 1403 - 17:28
شناسه : 202932
بازدید : 2564
ارتقای ایمنی حمل و نقل و ترافیک با تعارف محقق نمی‌شود رئیس پلیس راهور فراجا در سفر به یزد: ارتقای ایمنی حمل و نقل و ترافیک با تعارف محقق نمی‌شود یزدفردا: رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور با تاکید بر این که ارتقای ایمنی حمل و نقل و ترافیک کشور با تعارف و آرزوی بهبود وضعیت و دست روی دست گذاشتن محقق نمی‌شود، لازمه این مهم را هم‌افزایی تمام بخشها برای انجام اقدامات کامل و برنامه‌ریزی شده و نیز ورود سازمان‌های نظارتی به ترک فعل‌ها در این حوزه دانست.

به گزارش یزدفردا: سردار «سید تیمور حسینی» امروز چهارشنبه در آیین بهره برداری از مقرهای پلیس راه استان یزد اظهار کرد: موضوعاتی که در زمره ماموریت‌های پلیس راهور است، با بخشی از زندگی مردم سر و کار دارد که اگر اختلالی در آن صورت گیرد، می‌تواند به شدت آن را تحت تاثیر قرار دهد.

وی با اشاره به این که متاسفانه در سال گذشته بالغ بر ۲۰ هزار نفر از هموطنان در تصادفات معابر درون شهری و جاده‌های کشور جان خود را از دست دادند، گفت: این که هر ساله به خاطر تصادفات، این حجم از سرمایه‌های مادی و معنوی خود از دست می‌دهیم، بسیار دردآور است.

وی با تاکید بر این که راهکارهای مقابله و کنترل این شرایط با توجه به تجربیات دیگر کشورها خیلی پیچیده و دور از دسترس نیست، گفت: این که در حوزه خودروسازی چه باید انجام دهیم یا در حوزه فرهنگ سازی چه باید کرد که منجر به اصلاح رفتارهای ترافیکی در جامعه شود و یا در حوزه راه و رهداری چه اقداماتی برای کاهش خطرات راه صورت دهیم، کاملاً مشخص و معین است.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به این که در برخی کشور آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات دو رقمی است، ارتقای ایمنی حمل و نقل و ترافیک را یک مطالبه جدی از تمام ارکان تصمیم‌ساز کشور به ویژه دولت دانست و تصریح کرد: مطالبه ما از راهداری، بهسازی راه‌های کشور است هر چند که باور داریم که این مهم نیازمند اعتبار مکفی است.

وی اضافه کرد: از دولت توقع داریم در راستای ارتقای ایمنی خودروها از مجاری مربوطه اعم از  وزارت صمت و سازمان استاندارد و سایر بخشها اقدام کند تا شاهد متلاشی شدن خودروها با کمترین ضربه وارده در تصادفات نباشیم و خودروهای مردم از استحکام لازم برخوردار شوند.

سردار حسینی بر لزوم اصلاح قوانین و مقرارت و انجام اقدامات فرهنگ سازی نیز تاکید کرد و گفت: خواستار برخورد ترک فعل‌های صورت گرفته با ورود سازمان‌های نظارتی هستیم چرا که معتقدیم با تعارف کردن و آروزی بهتر شدن وضعیت و دست روی دست گذاشتن، هیچ کاری در این مورد سامان نخواهد گرفت.

وی با بیان این که انتظار داشتیم با تغییر نرخ جریمه‌ها با شرایط کاملاً محسوسی در نرخ تصادفات مواجه شویم ولی این اتفاق نیفتاد، بر لزوم هم‌افزایی در اقدامات با برنامه‌ریزی مناسب در این زمینه تاکید کرد و گفت: قطعاً با کارهای بخشی نمی‌توانیم امیدوار به بهبود روند در این حوزه باشیم.

فرمانده پلیس راهور کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: یزد از استان‌های مهم کشور از حیث حمل و نقل و ترافیک است و با توجه به شرایط اقلیمی و امکانات موجود و قرار گرفتن در چهارراه کریدوری کشور، این اهمیت و حساسیت افزون‌تر است.

وی افزود: طی چند سال گذشته، چند تصادف بسیار شدید در استان یزد اتفاق افتاد که دو مورد از آنها در گردنه دهشیر به وقوع پیوست لذا امیدواریم اقدامات راهداری و پلیس راهور در زمینه ایمن سازی این محور هم برای رانندگان آشنا به این مسیر و هم برای رانندگان ناآشنا با این محور صورت گیرد.

سردار حسینی با تاکید بر این که حتما موضوع ساخت سه پاسگاه مورد نیاز پلیس راهور استان یزد را در اولویت اعتبارات سال آینده خواهیم گذاشت، خاطرنشان کرد: وظیفه ما حمایت و پشتیبانی هم در واگذاری خودرو و تجهیزات و هم تامین دوربین‌ها و دستگاه‌های تست الکل که در شرف تامین است، ‌ البته در حد بضاعت‌مان است که امیدواریم از این طریق به ماموریت همکارانمان جهت سهولت بیشتر و دغدغه کمتر کمک کنیم.

رئیس  پلیس راهور گفت: از معذوریت‌ها و محدودیت‌های نیروی انسانی آگاه هستیم و امیدواریم بتوانیم به نحوی عمل کنیم که در رده‌های استانی به جز ماموریت، هیچ دغدغه دیگری وجود نداشته باشد.

«محمد تیموری» معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نیز در این مراسم با اشاره به روابط تنگاتنگ بین وزارت راه و فراجا در کشور، یکی از نمودهای آن را ساخت قرارگاه‌ها و ساختمان‌های پلیس راه توسط وزارت راه و سازمان رهداری و حمل و نقل جاده‌ای ذکر کرد.

وی با اشاره به این که هم اکنون ساخت بیش از ۳۵۰ قرارگاه و ساختمان پلیس راه در کشور برعهده راهداری است، از ساخت مقر پلیس راه در محور اردکان – چوپانان به وسعت ۴۵۰ مترمربع با توجه به افزایش ترددها در این محور، ابراز خرسندی کرد.

تیموری به سهم بالای استان یزد در حوزه حمل و نقل بار کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون سهم استان یزد از مجموع ۵۷۰ میلیون تن حمل کالا در کشور معادل ۴۰ میلیون تن است و از این حیث حمل و نقل بار در این استان معدنی از اهمیت بالایی برای کشور برخوردار است.

وی گفت: راه‌های استان یزد همچنین به نوعی جعبه تقسیم راه‌های کشور محسوب می‌شود و لذا متعلق به کل کشور است و نگهداری از این محورها بسیار حائز اهمیت است.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری کشور در این باره اعلام کرد: امسال یک هزار میلیارد تومان از منابع ملی اعتبار به اداره کل راهداری استان ابلاغ شده و در مجموع اعتبارات ملی و استانی ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار انعقاد قرارداد در استان یزد شده و حتماً در بحث توزیع اعتبارات ملی توجه خاصی به این استان خواهیم داشت.

 سردار «عباسعلی بهدانی فرد» فرمانده انتظامی استان یزد ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و نیز تبریک هفته بسیج، اظهار کرد: مجموعه‌های مورد افتتاح امروز که شامل مقرر فرماندهی پلیس راه استان و پاسگاه پلیس راه اردکان – چوپانان هستند، در حداقل بازه زمانی آماده شده که در این رابطه از همکاری تمام بخشها قدردانی می‌کنیم.

وی در بخشی از سخنانش با اشاره به لزوم فراهم ساختن زیرساخت فعالیت پلیس به ویژه مقرهای مورد نیاز، گفت: استان یزد نیازمند ساخت سه مقر دیگر پلیس راهور در محورهای یزد – بافق، ابرکوه – خاتم و یزد – خاتم با توجه به بعد مسافت در محورهای مذکور است که امیدواریم ساخت آنها در اولویت قرار گیرد.

در ادامه ساختمان اصلی و جانبی قرارگاه پلیس راه استان یزد در شهرستان اشکذر که با زیربنای ۱۶۰۰ متر مربع و صرف اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال در بازه زمانی ۱۸ ماهه آماده شده بود، بهره برداری گردید.

امروز همچنین ساختمان اصلی و محوطه سازی پاسگاه پلیس راه اردکان – چوپانان که با صرف ۲۲۰ میلیارد ریال به وسعت دو هزار مترمربع محوطه، پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع رمپ ورودی  و ۴۵۰ مترمربع زیربنا ایجاد شده است، مورد بهره برداری شد.