زمان : 01 Azar 1403 - 13:29
شناسه : 202285
بازدید : 2579
عملیات اجرایی فاز ۲ بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهربابک آغاز شد عملیات اجرایی فاز ۲ بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهربابک آغاز شد یزدفردا: با هدف ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی و پاسخگویی به نیازهای جامعه محلی، فاز ۲ بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان شهربابک با حضور استاندار کرمان آغاز شد.

به گزارش یزدفردا: این آیین صبح پنج‌شنبه اول آذر ماه با حضور استاندار کرمان، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولان محلی شهرستان برگزار شد. 

روند پیشرفت پروژه‌ها را از نزدیک دنبال می‌کنیم 

محمدعلی طالبی استاندار کرمان در این مراسم گفت: شهربابک سرشار از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل صنعتی، معدنی و گردشگری است و موقعیت بسیار خوبی دارد برای اینکه بتوانیم شهربابک را یکی از کانون‌های توسعه گردشگری استان تبدیل کنیم.

وی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های شرکت مس در روند توسعه و پیشرفت استان و آنچه در شهرستان شهربابک انجام شده، گفت: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران برخوردار از تجربه زیادی در حوزه معدنی و اقتصادی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری است، رشد تولید و پروژه‌های شرکت مس در دوران مدیریتی آقای مدرس خیابانی امیدوار کننده است.

استاندار کرمان گفت: امیدوارم پروژه‌های شهرستان شهربابک مانند بیمارستان با پیگیری و اهتمام شرکت ملی مس، وزارت بهداشت و کمک و همراهی مسئولان شدت بگیرد، سفرهای شهرستانی نیز ادامه خواهد داشت و از نزدیک پروژه‌ها را دنبال خواهیم کرد.

طالبی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های درمانی در استان گفت: این پروژه نه تنها به افزایش ظرفیت بیمارستانی در شهرستان شهربابک کمک خواهد کرد، بلکه به بهبود کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی نیز منجر می‌شود.

وی همچنین تاکید کرد: دولت با تمام توان در راستای تامین سلامت و بهداشت عمومی مردم تلاش خواهد کرد و این پروژه گامی مهم در تحقق این هدف است.

به گفته مرتضی هاشمیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان، فاز 2 بیمارستان شهربابک با همکاری مس به پیشرفت ۳۵ درصدی رسیده است، ۲۲ هزار متر‌مربع زیر بنا دارد و بحث نیروی انسانی آن در حال پیگیری است. 

کمال‌الدین نورالدینی فرمانده شهربابک نیز گفت: حکمرانی و مشارکت مردم شعار استاندار کرمان است و به مسائل حکمرانی و ظرفیت‌های کرمان اشراف دارند و به دنبال توسعه پایدار هستند. 

وی خاطرنشان کرد: اگر توسعه معادن و صنعت با شعار توسعه پایدار پیش رود، اما به سرمایه‌گذاری صنایع پایین دستی اهمیتی داده نشود، رضایتمندی برای مردم را نخواهد داشت و شاهد آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

نورالدینی تصریح کرد: توسعه باید باعث کاهش آسیب اجتماعی و تورم می‌شود و احساس آرامش به مردم برمی‌گردد، احداث صنایع پایین دستی مس باعث رضایت و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.