به گزارش یزدفردا: قارچ ازجمله پروتئینهای گیاهی است که بسیار محبوب و پرکاربرد است و امروز در پخت بسیاری از غذاهای مدرن مانند پیتزا، ساندویچ، سالاد، انواع سوپ، فست فود، خوراکها و... از آن استفاده میشود. قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. یکی از مشکلاتی که همیشه برای نگهداری از قارچ در منزل وجود دارد، این است که قارچ معمولا بعد از چند روز تغییر رنگ میدهد یا خراب میشود. اگر قارچ را داخل فریزر هم نگهداری کنید، بعد از یخزدایی سیاه میشود و ظاهر زشتی به غذای شما میدهد. ما در این مطلب میخواهیم یک روش بسیار عالی و آسان را برای نگهداری طولانیمدت قارچ به شما آموزش بدهیم. با این روش میتوانید قارچ را برای مدت طولانی و با خیال راحت در یخچال نگهداری کنید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
قارچ: ۱ کیلو
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
قارچها را خوب بشویید، سپس به صورت ورقهای خرد کنید، طوری که نه بیش از حد نازک نه بیش از حد کلفت باشد. حالا قارچهای ورقه شده را داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس یک پارچ آب سرد، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ترش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید قارچ و آب شروع به جوشیدن کند و ۱ دقیقه بجوشد. حالا داخل یک کاسه را پر از آب و یخ کنید. قارچها را از آب جوش خارج کنید و داخل آب و یخ بریزید. اجازه بدهید قارچها ۱ دقیقه داخل آب و یخ بماند، سپس آبکش کنید. حالا قارچهای آبکش شده را داخل شیشه خشک و تمیز بریزید، سپس نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری سرکه روی قارچها بریزید و شیشه را با آب سرد پر کنید تا جایی که روی قارچها را بگیرد. حالا درب شیشه را ببندید و داخل یخچال از آن نگهداری کنید، نوش جان.
نکته مهم
هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.