زمان : 15 Khordad 1403 - 06:06
شناسه : 196552
بازدید : 2922
کتاب «هنر درست اندیشیدن» منتشر شد کتاب «هنر درست اندیشیدن» منتشر شد یزدفردا: کتاب «هنر درست اندیشیدن» نوشته آیه اسماعیلی توسط انتشارات روزگار منتشر شد.

به گزارش یزدفردا: کتاب «هنر درست اندیشیدن» در قالب بیوگرافی کارآفرینی تدوین و بر اساس زندگی بنیان‌گذار هلدینگ دلتا در ایران، نوشته شده است. رویکرد نویسنده در این اثر، مدیریتی، بازاریابی و کارآفرینی است. با این حال، فرمی روایتگرانه و داستانی دارد.

این کتاب بیانی خشک و رسمی ندارد و خواننده را به شیرینی، از فراز و فرودهای زندگی شخصی و حرفه‌ای یک کارآفرین آگاه می‌سازد. آیه اسماعیلی که تحصیلات تکمیلی خود را در رشته مدیریت بازاریابی و همچنین کسب‌وکار به اتمام رسانده و با مفاهیم این حوزه آشناست، در کتاب «هنر درست اندیشیدن» شیوه‌های مدیریت در بحران را به سادگی بیان می‌کند و به دور از رویافروشی، با تصویری کاملاً واقع‌گرایانه و پرهیز از اغراق، از نوسان‌های اجتناب ناپذیر در فرآیند ایجاد یک کسب و کار و چرخه‌ی رشد سازمان، صحبت می‌کند.

این اثر بیش از همه برای علاقه‌مندانی که در نظر دارند به حوزه‌ی ایجاد کسب‌و کار ورود کنند، آموزنده و مناسب به نظر می‌رسد. کتاب «هنر درست اندیشیدن» ۱۲ فصل دارد و زندگی بنیان‌گذار هلدینگ دلتا را از بدو تولد تا به امروز روایت کرده است.

چند فصل از کتاب، به کسب‌وکارهای پیشین بنیان گذار دلتا اختصاص یافته است. نام کتاب برگرفته از تاکید بنیان گذار دلتا بر درست اندیشیدن است. از نظر او، انتخاب رویکرد مناسب برای اندیشیدن به یک چالش، نیمی از آن چالش را حل می‌کند و مهم است که افراد بتوانند بیش از هر چیزی، به درستی درباره‌ی مسائل پیش رو تفکر کنند.

در قسمتی از کتاب «هنر درست اندیشیدن» می‌خوانیم: «کارشناشان آلمانی پس از آزمایش‌های بسیار، دستگاه را تایید کردند و به صورت رسمی، اختراع دزدگیر تلفنی به ثبت رسید. پس از ثبت رسمی اختراعم، خبرنگاران زیادی از روزنامه‌های مختلف برای تهیه گزارش به سراغم می‌آمدند. خبرنگارها می‌آمدند، مصاحبه می‌گرفتند، عملکرد دزدگیر تلفنی را از نزدیک می‌دیدند، عکس می‌انداختند و فردای آن روز گزارش اختراعم را در روزنامه‌ها می‌دیدم. دزدگیر تلفنی من در روزنامه‌های کیهان و اطلاعات که از پرتیراژترین روزنامه‌های آن روزها به شمار می‌رفت، به چاپ رسیده بود. از خوشحالی این دستاورد در پوست خود نمی‌گنجیدم. قرار شد دزدگیر تلفنی را در دانشگاه نیز برای دانشجویان و اساتید معرفی کنم و طی مراسم ویژه‌ای این اتفاق افتاد. در مراسم رونمایی از اختراع دزدگیر تلفنی، از سوی وزیر علوم آن زمان مورد تقدیر قرار گرفتم و دانشگاه به عنوان جایزه پولی به مبلغ پانصد تومان به من هدیه داد که در زمان خودش عدد قابل توجهی به شمار می‌رفت.»