به گزارش یزدفردا: محمودی گفت: نساجی یزد از صنعتهای قابل توجه استان به شمار میآید و ما به دنبال رشد و بالندگی این صنعت و بازگشت آن به دوران اوج هستیم.
وی با اشاره به اینکه متنوعترین زنجیره ارزش تولید نساجی کشور در یزد قرار دارد، افزود: با وجود اینکه یکی از قدرتهای بافندگی کشور هستیم، اما ماشینهای بافندگی صنعت نساجی ما عمر بالایی دارند و فرسوده شده اند، بنابراین برای رقابت در کشور و جهان باید این صنعت بازسازی و نوسازی شود.
مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری ادامه داد: مبلغ هزار میلیارد تومان از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به یزد، به این امر اختصاص یافته تا با رفع مشکلات واردات و اختصاص ارز، ۲۷۰ ماشین بافندگی جدید وارد شده تا بخش مهمی از تولید را به روز کرده و ماشینهای بافندگی را ۲۰ سال جوان کنیم.
وی همچنین اظهار داشت که شرکتهای دانش بنیان و فناور استان نیز برای فعالیت در عرصه ماشین سازی نساجی وارد عمل شده و از افزایش تعداد این شرکتها حمایت خواهیم کرد.
محمودی تعداد واحدهای مجوزدار نساجی را ۲۰ کارخانه عنوان کرد و گفت: ۲ هزار واحد نیز در شهرکهای مریم آباد و شاهدیه در حال بافندگی هستند که پارچههای خوب و باکیفیتی تولید میکنند.
وی از تجمیع این واحدها در یک شهرک به عنوان یکی از برنامههای استان یاد کرد و افزود: زیرساختهای لازم برای این مساله در شهرک نساجی مریم آباد در حال تامین است و واحدهایی که قابلیت این مساله را دارند به این شهرک منتقل میشوند.
مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری ابراز امیدواری کرد که ۴۰ واحد تا پایان سال به شهرک مریم آباد منتقل شوند و مراحل انتقال سایر واحدهای نیز در سالهای آینده انجام گیرد.
محمودی با اذعان به ضعف استان در زمینه تولید پارچه پوشاک گفت: امسال به دنبال ارائه مشوقهای مالی و تسهیلاتی برای ورود سرمایه گذاران به این عرصه هستیم. همچنین از سرمایه گذاران سایر استانها دعوت کردیم و یکی از این شرکتهای وارد عمل شده و امیدواریم کارخانه در سال جدید راه اندازی شود.