به گزارش یزدفردا: نماینده تبریز در مجلس یازدهم در مصاحبهای با تلویزیون اینترنتی سیمرغ، به موضوعات مختلفی از جمله شاسی بلندها، گشت ارشاد، ردصلاحیت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بورس، فساد چای دبش و .. پرداخته است.
بخشهای مهم این مصاحبه بدین شرح است:
- گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه میتواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.
- کاش پیش بینیهای من غلط از آب در میآمد، اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی میشد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر رد صلاحیت شدم.
- گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان میخورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدینژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.
- آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری میکند.
- دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای میآورد، به وزیر میگوید استعفا بده.
- قیمت ارز ترجیحی را افزایش میدهیم تا جبران کسریهای دولت اتفاق بیفتد، ولی با این کار چه بر سر خانوار میآید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفرههای خودشان نمیتوانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهادههای دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.
- نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق میافتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسیدها به اصل بدهی غلبه کند.
- ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.
- اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.