زمان : 13 Mehr 1388 - 16:57
شناسه : 19301
بازدید : 2507
42 درصد از مشتركين استان يزد برابر با الگوآب مصرف مي كنند 42 درصد از مشتركين استان يزد برابر با الگوآب مصرف مي كنند
42 درصد از مشتركين استان يزد برابر با الگوآب مصرف مي كنند

42 درصد از مشتركين خانگي استان يزد برابر با الگوي تعيين شده به ميزان 150 ليتر براي هر نفر در شبانه روز آب مصرف مي كنند.
به گزارش روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان يزد 42 درصد از مشتركين استان يزد به اندازه مجاز آب مصرف ميكنند يعني بطور متوسط يك خانواه با چهار نفر جمعيت در ماه 20 مترمكعب آب مصرف ميكند.
معاون خدمات مشتركين شركت آبفاي استان يزد ضمن بيان اين خبر گفت: 19 درصد از مشتركين آب اين استان هيچ گونه هزينه اي جهت آب بهاء پرداخت نمي كنند و مصرف آنها از صفر تا هفت متر مكعب در ماه مي باشد.
علي جعفري خاطر نشان كرد: 35 درصد مشتركين از الگوي مصرف تا دو برابرآن مصرف دارند و شش درصد از مشتركين هم بيش از دو برابر الگو مصرف ميكنند يعني حدود 55 متر مكعب در ماه مصرف آنها مي باشد كه سه برابر استاندارد مصرف يك خانواده معمولي است.
وي بيان كرد: با توجه به نامگذاري سالجاري بعنوان سال اصلاح الگوي مصرف اين شركت برنامه هايي در زمينه فرهنگ سازي و مديريت مصرف و همچنين اجراي مصوبه جديد مبني بر اخذ جريمه از مشتركين غير خانگي كه الگو را رعايت نمي كنند در جلوگيري از مصرف بي رويه آب در دست اقدام دارد.
جعفري يادآور شد:حدود 80 درصد از مشتركين استان با كاربري خانگي مي باشند و تعرفه 61 درصد از مشتركين خانگي كه از صفر تا 22 متر مكعب در ماه مصرف دارند از سال 83 تا كنون هيچگونه افزايشي نداشته است در حالي كه اين شركت ساليانه افزايش هزينه ارائه خدمات را تحمل نموده است.
وي اضافه كرد:الگوي مصرف آب در شهر يزد از هفت تا 20 متر مكعب در ماه است اما در ماه هاي گرم سال شامل خرداد،تير،مرداد و شهريور ماه مشتركين مجازند تا پنج متر مكعب آب بيشتر مصرف كنند.
یزدفردا