به گزارش یزدفردا: ریانووستی، این مقام آمریکایی که میخواست نامش فاش نشود، افزود: اطلاعاتی که در برخی از رسانهها در مورد قصد ایالات متحده برای استقرار نیروهای خود برای ایجاد یک حائل امنیتی در مرز میان لبنان و اسرائیل منتشر شده صحت ندارد.
پیشتر رسانههای خبری مدعی شدند که آمریکا قصد دارد سربازان خود را در داخل خاک سرزمینهای اشغالی و در جوار مرز رژیم صهیونیستی و لبنان مستقر کند.
منابع آگاه لبنانی پیشتر به تحرکات آمریکا برای ممانعت از گسترش دامنه جنگ در غزه و مهار اوضاع در مرزهای لبنان با فلسطین اشغالی اشاره کردند.
برخی منابع به روزنامه «الجمهوریه» لبنان اعلام کردند که آمریکا فشار جدی برای ممانعت از توسعه دامنه جنگ در جبهه لبنان و رژیم صهیونیستی به عمل آورده و تل آویو به این فشارها تن داده است.
این منابع در عین حال تاکید کردند: واشنگتن همچنان نگران است که حزب الله از این اوضاع بهره برده و اقدامات خود علیه ارتش رژیم صهیونیستی را تشدید کند، این احتمال درگیری گسترده که لبنان را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار میدهد، افزایش خواهد داد.
این منابع در ادامه به تحرکات مقامات تل آویو برای اطمینان بخشی به ساکنان نزدیک به لبنان و از بین بردن هراس آنها نیز اشاره کردند.
مقاومت فلسطین در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمینهای اشغالی در هفت اکتبر (۱۵ مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروههای مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از ۴۸ روز جنایت در این منطقه، به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.
زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.
ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و تاکنون صدها فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.