زمان : 20 Azar 1402 - 13:12
شناسه : 188207
بازدید : 3119
گشایش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش گشایش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش یزدفردا: به مناست هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با حضورمعاون وزیر علوم دردانشگاه صنعتی سیرجان گشایش یافت .

به گزارش یزدفردا: به گفته محمود آبادی رییس دانشگاه صنعتی سیرجان در این نمایشگاه دستاوردهای دانشگاهی و صنعتی معادن منطقه و بخش های صنایع منطقه ویژه اقتصادی و شرکت فناور و دانش بنیان وهمچنین آموزش و پرورش و تحقیقات دانشجویی و دانش آموزی در 15 غرفه استان محصولات و دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلف در معرض بازدید علاقه مندان قرارداده اند.

آقای زمانیان معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران هم در حاشیه این نمایشگاه گفت: برگزاری این نمایشگاهها امیدوار کننده است و امروز جونان این مرزو بوم و شهرستان خودشان به دنبال طرح های پژوهشی هستند که می تواند هدایت شغلی و انتخاب مسیر کاری دانشجویان را مشخص کند.

وی افزود: یکی از هدف‌های ثانویه در تمام دوره‌های نمایشگاه هفته پژوهش ایجاد فضاهای رقابتی به منظور توسعه مهارت‌های فردی دانشجویان و اساتید است که متناسب با شعار سال توجه به محصولات و رشد تولید در تمام برنامه های هفته پژوهش مورد توجه قرار گرفته شده است.

جوانان و دانشجویان شرکت کننده نیز در این نمایشگاه در مصاحبه های متعدد گفتند: مشکلات واحدهای فناور تامین فضای مناسب شامل فضای کارگاهی، آزمایشگاهی و دفتر کار است که به عنوان یک اولویت باید مورد نظر قرارگیرد دارد.