زمان : 05 Mehr 1402 - 22:53
شناسه : 180992
بازدید : 3222
ضرورت تجهیز ایستگاه‌های آتش نشانی یزد به ماشین آلات و تجهیزات جدید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد امام جمعه یزد: ضرورت تجهیز ایستگاه‌های آتش نشانی یزد به ماشین آلات و تجهیزات جدید یزدفردا: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد امام جمعه یزد گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد باید به مدرن‌ترین تجهیزات مجهز شود.

به گزارش یزدفردا: در دیدار امروز آتشنشانان شهرداری یزد با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد که به مناسبت روز ملی آتش نشانی و ایمنی انجام شد، بر ضرورت تجهیز هرچه بیشتر ایستگاه‌های آتش نشانی به ماشین آلات و تجهیزات جدید تاکید شد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در این دیدار ضمن تبریک روز آتش نشانی و ایمنی با بیان اینکه کار آتش‌نشانی خدمت به همه جامعه و انسان‌ها است، گفت: اگر شخصی جان یک انسان را نجات دهد گویی جان تمام انسان‌ها را نجات داده و همین موضوع نشان دهنده جایگاهی است که این کار نزد خداوند دارد.

آیت الله ناصری تصریح کرد: در مقابل هم اگر ما خدای ناکرده در این کار کوتاهی داشته باشیم و یا در تامین تجهیزات مورد نیاز بتوانیم کاری انجام دهیم و نکنیم، مجازات بسیار بالایی هم برای آن وجود دارد.

امام جمعه یزد با تاکید بر توسعه آموزش همگانی برای پیشگیری از حوادث، گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد باید به مدرن‌ترین تجهیزات مجهز شود.

آیت الله ناصری یزدی یکی از نیاز‌های مورد توجه شهروندان را وجود ایستگاه‌های آتش نشانی در مناطق مختلف شهر عنوان کرد و تصریح کرد: بر همین اساس باید احداث و جانمایی ایستگاه‌ها به صورت عادلانه و منطقی در اقصی نقاط شهر انجام گیرد.