یزدفردا تقوائی:حدود بیست و سه سال پیش در چنین روزهایی : مهندس ميرحسين موسوي روز يكشنبه 8 تير 1365 و در پايان جلسه هيأت دولت به سؤالات ايرنا پاسخ داده و در خصوص شبهات مطرح شده در خصوص سلامت انتخابات مياندورهاي مجلس شوراي اسلامي گفته: در انتخاباتي كه همه مردم و شوراي نگهبان و همچنين روحانيت عزيزمان ناظر هستند، دولت نميتواند اثر بگذارد.
مهندس ميرحسين موسوي روز يكشنبه 8 تير 1365 و در پايان جلسه هيأت دولت به سؤالات ايرنا پاسخ داده و در خصوص شبهات مطرح شده در خصوص سلامت انتخابات مياندورهاي مجلس شوراي اسلامي گفته: در انتخاباتي كه همه مردم و شوراي نگهبان و همچنين روحانيت عزيزمان ناظر هستند، دولت نميتواند اثر بگذارد.
ميرحسين موسوي در پاسخ به سؤال ايرنا پيرامون مقاله منتشر شده در يكي از روزنامههاي تهران مبني بر اينكه تغيير استانداران و فرمانداران در راستاي قبضه نمودن انتخابات مجلس از طرف دولت است گفته: اين كذب است و من قبول ندارم. ميرحسين موسوي در پايان افزوده: چطور ميشود در انتخاباتي كه همه مردم و شوراي نگهبان و همچنين روحانيت عزيزمان ناظر هستند بشود دولت اثر بگذارد.
راستی چرا امروز میرحسین موسوي نظرش تغییز یافته است!
یزدفردا