زمان : 01 Farvardin 1400 - 04:39
شناسه : 164873
بازدید : 3593
طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی مدیر کل دامپزشکی استان یزد از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در نوروز در ایام نوروز خبر داد.

یزدفردا: فاتحی نیا، مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از ۲۵ اسفند به صورت سراسری در استان یزد آغاز و تا پایان روز ۱۴ فروردین ادامه دارد.

او با اشاره به اینکه این طرح در قالب اکیپ‌های مشترک با سایر اداره ها مرتبط از ۸ صبح تا ۸ شب ادامه دارد، افزود: در این طرح نظارت بر کشتارگاه ها، واحد‌های بسته بندی، مراکز عرضه خرد مثل مرغ فروشی ها، قصابی ها، رستوران ها، لبنیات‌های سنتی و کلیه واحد‌هایی که فرآورده‌های خام دامی دارند به منظور اطمینان بخشیدن به مردم از سلامت فرآورده‌های خام دامی انجام می‌گیرد.

فاتحی نیا با بیان اینکه فرآورده‌ها سه مرحله مزرعه، کشتارگاه‌ها و واحد‌های بسته بندی و فروشگاه‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی می‌گذارنند عنوان کرد: ۱۶ اکیپ سیار و ۱۳ اکیپ ثابت بر مراکز تولیدی عرضه نظارت انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد با بیان لزوم همکاری مردم با توجه به حجم زیاد فروشگاه‌های استان تصریح کرد: کشیک نظارتی در شبکه دام در اداره کل دامپزشکی پاسخگویی ارباب رجوع و مردم به صورت تلفنی و یا از طریق سامانه ۱۵۱۲ است.