یزدفردا: فرهاد کشمیرشکن افزود: امسال با برنامه ریزی صورت گرفته ، تلاش شد با توجه به برخی حوادث مانند سیل ، توفان ، سرما، گرما زدگی و از این قبیل امور نسبت به بیمه محصولات و فرهنگ سازی در این زمینه با رشد حداکثری سطح بیمه اقدام شود.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ بیمه انواع محصولات اظهارکرد: صندوق بیمه کشاورزی بهترین راهکار برای تضمین تولیدات کشاورزی استان که اقلیم گرم و خشک و دما هوا در شب و روز اختلاف زیادی دارد، است.
این مسوول شعب بانک کشاورزی استان یزد ، ادامه داد: موثرترین روش برای تضمین تولید، بیمه محصولات نزد صندوق بیمه کشاورزی است.
بیمه محصولات کشاورزی برای کشاورزان اطمینان ایجاد میکند
کشمیرشکن بیان کرد: این روش و رویکرد میتواند در صورت بروز سوانح طبیعی از قبیل بارندگی، خشکسالی، سیل ، تگرگ و دیگر امور برای کشاورزان این اطمینان را ایجاد کند که با کمک صندوق بیمه ، بخشی از زیان سرمایه از سوی بیمه گذار برگردانده می شود.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان یزد ، تصریح کرد: در سال زراعی پیش رو ، تعرفه ها و گزینههای متعددی با توجه به سطح توانمندی و خطرهای مورد نظر بهره برداران در نظر گرفته شد تا کشاورزان و دامداران با اطمینان خاطر بیشتر در سال جهش تولید به افزایش تولید محصولات کشاورزی تلاش کنند.
پرداخت ۶۰ درصد سهم یارانه دولت در بیمه محصولات کشاورزی
وی با توجه به پرداخت سهم ۶۰ درصد یارانه دولت در بیمه محصولات کشاورزی اضافه کرد: جبران خسارت این بخش از سوی دولت به دلیل محدودیت منابع اعتباری ، از طریق بیمه محصولات کشاورزی امکان پذیر است.
کشمیرشکن با بیان اینکه مهمترین عامل جبران خسارت بهره برداران بخش کشاورزی ، بیمه یارانه محصول کشاورزی است ، تاکید کرد: بهرهبرداران محصولات زراعی ، باغی ، دام ، طیور ، آبزیان و زنبور عسل خود را تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دهند.
وی به پرداخت زیان وارده به تولیدکنندگان از سوی صندوق بیمه کشاورزی در سال زراعی جاری اشاره ای نکرد.