یزدفردا: سید علیرصا رسولی اظهار کرد: در راستای رفع مشکلات شناسایی برخی معابر بدلیل عدم نامگذاری به واسطه گسترش و توسعه شهر و دسترسی آسان شهروندان به معابر، با تلاش معاونت سیما و منظر سازمان، ساخت تابلوی دیوارکوب معابر فاقد نام از جمله معابر شهرک طوبی فاز ۲ و ۳ شهرک مشاغل فنی، شهرک پردیس و ... پس از اخذ مجوزهای لازم نسبت به تعیین نام در کمیسیون نامگذاری اقدام و نصب تعداد دو هزار عدد تابلوهای دیوارکوب معابر شهری فاقد نام در مناطق مذکور و سطح شهر آغاز گردید.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد افزود: همزمان با عملیات فوق، نصب تابلوهای تصویری شهدا نیز به تعداد ۲۵۰ عدد بصورت دیوارکوب در معابر شهری و نیز جایگزین نمودن تابلوهای فرسوده و مفقود شده معابرشهری با تابلوهای جدید نیز در حال اجرا می باشد.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت شناسایی معابر فاقد تابلوی نامگذاری می توانند با ارائه درخواست به سازمان و یا تماس با سامانه ۱۳۷ شهرداری، موضوع را به سازمان اطلاع داده تا نسبت به تهیه تابلو و نصب آن اقدام لازم صورت گیرد.