یزدفردا: در این دیدار ذاکرمدیرکل نوسازی مدارس استان با اشاره به نقش فرمانداریها در ترویج فرهنگ مدرسه سازی و هدایت خیرین در توسعه فضای آموزشی به ارائه بسته تحولی اجرایی طرح «آجر به آجر» پرداخت و افزود: از قبل هم راه هایی برای مشارکت خرد خیرین در امر مدرسه سازی وجود داشت، اما امید است اجرای کمپین آجر به آجر بتواند نقش مهمی در جذب بیشتر کمکهای مردمی در امر ساخت و ساز مدارس داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه طرح آجر به آجر نقطه عطفی در مسیر توسعه فضاهای آموزشی و مشارکتهای مردمی خواهد بود، با پویش "آجر به آجر" همه میتوانند خیرِ مدرسهساز شوند.
در این جلسه خانی زاده بهابادی فرماندار شهرستان بهاباد ضمن استقبال از طرح آجر به آجر در راستای حمایت و معرفی این طرح قرار برهماهنگی لازم برای نشر و انتشار هرچه بیشتر پیام این طرح در سطح استان قول مساعدت و همکاری داد.