زمان : 06 Mehr 1399 - 13:59
شناسه : 160235
بازدید : 4019
افتتاح دبیرستان دخترانه آیت الله "سید محمد محقق داماد" در احمد آباد اردکان یزد آیین افتتاح یک فضای آموزشی در اردکان یزد افتتاح دبیرستان دخترانه آیت الله "سید محمد محقق داماد" در احمد آباد اردکان یزد

یزد فردا: دبیرستان 12 کلاسه دخترانه آیت الله "سید محمد محقق داماد" با حضور طالبی استاندار یزد، ذاکر مدیرکل نوسازی مدارس استان، دانا فر مدیرکل آموزش وپرورش و جمعی ازمسئولین محلی به بهره برداری رسید.

در این مراسم ذاکر مدیرکل نوسازی مدارس استان گفت: یکی از ارکان توسعه ، آموزش است و سرمایه گذاری در آموزش وپرورش بسیار لازم وضروری است و برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید به این مهم توجه شود.

وی با تجلیل از اقدامات خیرین مدرسه ساز افزود : مشارکت خیرین  در امر مدرسه سازی الهام بخش  فعالیت های مبتنی بر مردم  برای آبادانی کشور می باشد.  امیدواریم که سایت مهر مدرسه  بستری مناسب جهت تعامل هدفمند خیرین مدرسه ساز و با وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور  به منظور ایجاد فرصت برابر آموزشی برای تمامی فرزندان ایران زمین و آبادانی میهنمان باشد.

زیرا طرح " آجر به آجر "، طرحی است که زمینه را برای مشارکت حداکثری مردم نیک اندیش ایران اسلامی در امر مقدس مدرسه سازی فراهم می‌کند.

شایان ذکر است، این فضای آموزشی با 12 کلاس درس و زیربنای 2300 متر مربع و هزینه 69 میلیارد ریال که به همت استاد فرزانه حضرت آیت الله محقق داماد احداث شده است .