زمان : 03 Mehr 1399 - 10:59
شناسه : 160103
بازدید : 3428
چهار طرح گردشگری روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور در تماس ویدئو کنفرانس با رییس جمهوری در استان یزد به بهره‌برداری رسید. چهار طرح گردشگری روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور در تماس ویدئو کنفرانس با رییس جمهوری در استان یزد به بهره‌برداری رسید. چهار طرح گردشگری روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور در تماس ویدئو کنفرانس با رییس جمهوری در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

یزد فردا: مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در مراسمی که به همین مناسبت به صورت نمادین در شهر میبد برگزار شد گفت: این طرحها شامل یک مجتمع گردشگری عمومی، مجتمع گردشگری خدمات رفاهی بین راهی و ۲ هتل است.

سید مصطفی فاطمی افزود: این طرح ها در شهرستان‌های یزد، میبد اشکذر و اردکان افتتاح شدند.

وی خاطرنشان کرد: طرح های یاد شده با سرمایه‌گذاری ۴۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید و زمینه اشتغال ۱۰۵ نفر را فراهم کرد.

رییس جمهوری در آیین افتتاح این طرحها در تماس ویدئو کنفرانسی گفت: یزد یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور است و برای گردشگران داخلی و خارجی دارای جاذبه های بسیاری است.

دکتر حسن روحانی با اشاره به سختکوشی مردمان مومن استان یزد افزود: با این جاذبه های گردشگری، لازم است استان یزد را متنوع‌تر کنیم؛ نباید به بادگیرها، آتار تاریخی و کوچه های زیبای قدیمی  این خطه اکتفا کرد. 

وی اضافه کرد: بسیاری از جنبه های دیگر گردشگری در این استان وجود دارد و البته کویر یزد یکی جاذبه های بسیار مهم گردشگری در سطح جهان است. 

امروز  ۱۲ هتل، ۱۷ مجتمع اقامتی-گردشگری، ۲۳ واحد پذیرایی و سفره خانه سنتی، ۵ طرح تفریحی و سرگرمی و ۳۰ اقامتگاه بومگردی با سرمایه‌گذاری به ارزش هزار و ۶۸ میلیارد تومان با هدف اشتغالزایی برای ۱۷۴۶ نفر در ۹ استان کشور افتتاح شد.