آرون میسنر، محقق بنیاد ملی علوم در مورد این رصد می گوید: شناسایی این اجرام خنک میتواند به بررسی شکلگیری جو سیاراتی که در دیگر منظومه ها قرار دارند کمک کند. از طرفی با شناسایی کوتولههای قهوهای خنک امکان شناسایی جهان های شناور آزاد بین ستاره ای در اطراف خورشید خواهیم بود.
در واقع کوتولههای قهوهای ستارگانی هستند که به دمای کافی برای همجوشی هستهای نرسیدند و به عبارت دیگر پیش از آنکه به خورشید های گرم تبدیل شوند سرد شده و نوری از خود نمی تابانند. به همین دلیل شناسایی آنها به سختی صورت می گیرد. دانشمندان برای شناسایی این اجرام خنک از طیف سنج حساس مادون قرمز رصدخانه کک استفاده کرده و از طریق آن توانستند دما و گازهای موجود در جو این اجرام را اندازه گیری کنند.
در واقع هر طیف مربوط به این اجسام به صورت منحصر به فرد بوده و از یک ستاره به ستاره دیگر متفاوت است. این کوتوله های قهوه ای که به عنوان ستاره های شکست خورده نیز شناخته می شوند با مشخصاتی مانند جرم پایین و درجه حرارت پایین و بدون واکنش هسته ای مراحل شناسایی بسیار دشواری دارند. به همین دلیل شناسایی این کوتوله ها تنها نزدیک به خورشید امکان پذیر است.