یزدفردا:دادرس شعبه چهارم دادگاه عمومی بخش چهارباغ از احضار یکی از اعضای شورای شهر جدید هشتگرد خبر داد.قاضی احمدزاده، دادرس شعبه چهارم دادگاه عمومی بخش چهارباغ از احضار یکی از اعضای شورای شهر جدید هشتگرد خبر داد و بیان کرد: یکی از اعضای شورای شهر جدید هشتگرد، تحت عنوان کارگرخدمات فضای سبز، از شهرداری چهارباغ مجموعا ۵۶ میلیون تومان حقوق دریافت کرده بود.
قبلا در خبر ها داشتیم 22خردادماه
قاضى احمدزاده، دادرس شعبه سوم دادگاه عمومى بخش چهارباغ از بازداشت چند تن از اعضاى شوراى شهر خبر داد و بیان کرد: پس از انجام تحقیقاتى که در حدود شش ماه به طول انجامید، در روز جارى چند تن از اعضاى شوراى شهر چهارباغ به اتهام فساد مالى بازداشت شدند.
این مقام قضایى خاطرنشان کرد: همچنین در این خصوص یکى از معاونین شهردار، چند تن از کارمندان شهردارى و چند تن از اعضاى شوراى شهر سابق نیز بازداشت شدند و تحقیقات مقدماتى در حال انجام است.
وى در پایان گفت: در این پرونده تعداد متهمان بیش از ١٥ نفر است
وهمچنین بازداشت شهردار
جهت اطلاع :بخش چهارباغ که مدتی فساد مسئولین آن جهانی شده است در کدام نقطه ایران اسلامی است که مردم شریفش اینگونه با حرکت نماینده های شورای شهر ،شهردار،رییس شرکت گاز و.. حقشان پایمال می شود .
بخش چهارباغ یکی از بخشهای شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز ایران است
شهر: چهارباغ، مهدیآباد، حافظیه
۲۲ روستای دارای شورای اسلامی و دهیاری
و یک منطقه شهری (چهارباغ) که از ۳ ناحیه چهاردانگه،ملک آباد و مهدی آباد تشکیل شده است بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش چهارباغ شهرستان ساوجبلاغ در سال ۱۳۹۵ برابر با ۷۷۴۰۹ نفر بوده است.
چَهارباغ شهری است در استان البرز ایران. این شهر در بخش چهارباغ از توابع شهرستان ساوجبلاغ قرار دارد.
جمعیت چهار باغ در سال ۱۳۸۵، برابر با ۵۶۱۸ نفر بودهاست.[۱] ولی با پیوستن دو روستای پرجمعیت مهدیآباد و ملکآباد (دو روستا با ۴۰هزار نفر جمعیت) به این شهر در سال ۱۳۸۷ و مهاجرپذیری جمعیت آن به حدود ۶۵ هزار نفر رسید.
شهر چهار باغ از شمال محدود به اتوبان تهران- قزوین از شمال شرقی محدود به خیابان صنعتکاران (مرز مشترک با کمالشهر کرج) از سمت جنوب شرقی به خط راه آهن و جاده قزلحصار و از سمت جنوب محدود به دکلهای فشار قوی انتهای چهارباغ و از سمت جنوب غرب محدود به خیابان خراسان (روستایقوهه) و خط راه آهن و از سمت شمال غرب محدود به خیابان تکماکارون (مرز مشترک با بخش مرکزی) میباشد.[۲]
این شهر از ارتقای روستای چهاردانگه به شهر (در نیمه اول سال ۸۴) و الحاق دو روستای مهدیآباد و ملکآباد (تیرماه ۱۳۸۶)، تأسیس شدهاست و شهرداری آن از تاریخ ۲۳ مرداد ماه سال ۱۳۸۴ آغاز به کار نمودهاست.
ادارات چهارباغ
هماینک دفتر امام جمعه و دفتر نماینده مجلس ادارات دادگستری ، کمیته امداد ؛ شهرداری، بخشداری، شورای اسلامی شهر وبخش وارشاد و تبلیغات اسلامی، امورمساجد، مجتمع حل اختلاف ،گاز آب، برق، بهزیستی ؛ ورزش و جوانان،مخابرات، دفتر پستی، کلانتری، پلیس راه کارگزاری تأمین اجتماعی وبیمه روستایی در چهارباغ فعالیت دارند.
فاصله بین مهدیآباد تا مرکز شهر چهارباغ حدود ۱۰کیلومتر است و ملکآباد نیز حدود پنج کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد. چهارباغ از جمله شهرهایی است که بین مناطق شهری آن زمینهای کشاورزی و باغی فراوانی وجود دارد. بخش زیادی از اراضی حریم بافت شهری چهارباغ به کشت محصولات کشاورزی، سبزی و باغات میوه اختصاص دارد و سالانه مقادیر قابل توجهی محصول در منطقه برداشت میشود.
طرح مطالعاتی ساخت شهرک صنعتی چهارباغ در زمینی به مساحت ۸۰۰هکتار در سال ۱۳۸۶ آغاز شد.
شهرک الهیه و دهکده ورزشی از محلات و روستاهای چهارباغ هستند.[۱] وجود اراضی مزروعی با تنوع کشت انواع محصولات کشاورزی (صیفی جات) با وسعت ۱۵۰۰ هکتار و همچنین وجود باغات میوه و به ویژه فعالیت تعداد کثیری گلخانههای تولیدکننده گلهای زینتی و سایر محصولات که موجب گردیدهاند این شهر تحت عنوان قطب گل و گیاه استان مطرح گردد؛ و چهارباغ مهد پرورش گلهای پامچال بوده که حتی به خیلی از کشورهای خارجی صادر میشود
باغ پرندگان چهارباغ از جمله نقاط دیدنی است که صدها گونه پرنده نایاب را در خود جای داده است