زمان : 29 Mordad 1398 - 21:47
شناسه : 153120
بازدید : 9293
 شیلا خداداد  ترجمه  کتاب«بعضی رازها را نباید نگه داشت»روانه بازار کرد! شیلا خداداد ترجمه کتاب«بعضی رازها را نباید نگه داشت»روانه بازار کرد!

یزدفردا:این که هنرمندان شناخته‌شده سینما و تلویزیون کتاب منتشر کنند، اتفاق خوبی است یا بد؟

 روزنامه شهروند نوشت: «درست در روزهایی‌ که شعرهای بهاره رهنما و لیلا اوتادی با هشتگ‌های غیر جدی در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شد، گفته شد که شیلا خداداد هم با کتابی که ترجمه کرده، به دنیای ادبیات وارد شده است. یک همزمانی نگران‌کننده. از این‌ رو که می‌توانست نام این مترجم را نیز در کنار بقیه سلبریتی‌های عشق شهرتی که سرکی هم در وادی ادبیات کشیده‌اند، قرار دهد. اما...
بازیگران قلم‌به‌دست

یاسر نوروزی - شاید اواخر دهه هشتاد بود که حضور سلبریتی‌ها در عرصه ادبیات و کتاب پررنگ شد. آن زمان هنوز فضای مجازی به این شکل گسترش پیدا نکرده بود و «نوشتن»، «نویسندگی» و «تألیف» همچنان با اندیشه‌ورزی و تفکر همراهی‌ داشت. بگذریم از این‌که در چند ‌سال اخیر این مرزها هم برداشته شده و «نوشتن» به‌قدری قابل دسترس شده که دیگر در سیطره گروه یا جریان خاصی نیست. با این حال اما هنوز تفاخر به انتشار کتاب بین چهره‌های مدیوم‌های دیگر هنری وجود دارد؛ به‌خصوص چهره‌های عرصه بازیگری که اغلب آنها همیشه از سوی جریان‌های تفکر در ایران به بی‌مایگی، ناآگاهی، بی‌دانشی و حضور به‌اصطلاح پاپ‌کورنی در هنر متهم بودند. برای همین هم کم‌کم از همان دهه بود که بازیگران بیشتری اقدام به چاپ کتاب کردند. البته طبیعتا تمام بازیگران یا چهره‌های عرصه‌های دیگر هنری را نمی‌شود به یک چوب راند؛ چون در بین آنها آثار قابل تأملی هم منتشر شد. در نگاهی کوتاه به این آثار باید گفت که مرجان شیرمحمدی (بازیگر و طراح صحنه) پیش از اینها در حوزه ادبیات فعالیت داشت و برای مجموعه «بعد از آن شب» در سال ٨٠، برگزیده جایزه هوشنگ گلشیری شد. چند ‌سال بعد بازیگران بیشتری با سودای ورود به این عرصه دست به قلم شدند و مجموعه داستان و رمان و اشعار زیادی را زیر چاپ بردند. اگر بخواهیم نگاهی کوتاه به این آثار داشته باشیم در حوزه تألیف، مجموعه داستان بهاره رهنما (چهار چهارشنبه و یک کلاه‌گیس) و فلامک جنیدی (جایی به نام تاماسکو) جزو آثار قابل قبول در این حوزه بودند. جنیدی البته به شکلی جدی‌تر در این حوزه فعالیت خود را ادامه داد و بعدها رمان «چرک» را هم منتشر کرد. رضا کیانیان هم که پیش‌تر تألیفات جدی‌تری در حوزه بازیگری داشت، در کتاب «این مردم نازنین» به داستانک‌هایی کوتاه درباره خاطراتش با مردم پرداخت که ارزش داستانی چندانی نداشت. البته این تمام ماجرا نبود. آثار کم‌ارزشی هم در این حوزه منتشر شدند که ازجمله آنها می‌توان به کتاب بهنوش بختیاری (کلاغ‌های قیطریه) اشاره کرد. در حوزه شعر اما غیر از کتاب‌های شعر اندیشه فولادوند، شاید مابقی اشعار را نتوان جزو آثار قابل بررسی دانست؛ کتاب‌هایی مثل دفتر شعر لیلا اوتادی، افسانه بایگان، بهاره رهنما و.... دفتر شعر هیلدا تهرانی (خواب‌های ندیده) هم که به‌واسطه شهرت خواهرش هدیه تهرانی چاپ شده بود، چندان دیده نشد اما دست‌ کم ایده‌هایی برای عرضه داشت. در حوزه ترجمه اما به نظر ماجرا جدی‌تر بود. دست‌ کم چهره مربوطه باید به یک زبان آشنایی داشته باشد تا دست به ترجمه ببرد. مهمترین ترجمه‌ها در این حوزه متعلق بودند به ترجمه‌های نیکی کریمی و ترانه علیدوستی. هر چند که ترجمه‌های رامین ناصر نصیر هم از اشعار جهان با حاشیه‌هایی همراه شد و در نهایت نمی‌توان حکم قطعی داد که واقعا ترجمه‌ها کپی‌کاری بود یا کار خود مترجم. کتاب‌هایی هم خارج از این حوزه‌ها به‌عنوان نوشته‌های اینستاگرامی و اینترنتی منتشر شدند که ارزش چندانی ندارند؛ ازجمله کتاب صابر ابر با عنوان «هر رازی که فاش می‌کنی یک ماهی قرمز می‌میرد.»

کتاب شیلا


شیلا خداداد درباره کتاب «بعضی رازها را نباید نگه داشت» که با ترجمه او روانه بازار کتاب شد، می‌گوید: «این کتاب نوشته یک خانم روانشناس است به‌ نام جینین ساندرز. کتابی درباره کودک‌آزاری که بزرگترها باید برای کودکان بخوانند و آنها را با این مقوله آشنا کنند.»

شیلا خداداد درباره دغدغه‌ای که او را واداشته تا دست به ترجمه این کتاب بزند، ساعاتی پیش از این‌ که در مراسم رونمایی کتاب این جملات را تکرار کند، به «شهروند» می‌گوید: «من یک مادر هستم و بنابراین خیلی دلم می‌خواست به موضوع کودک‌آزاری وارد شوم تا همان‌ طور که به فرزندان خودم این مهارت‌ها را یاد می‌دهم، برای خانواده‌های دیگر هم این اتفاق بیفتد و بچه‌های بقیه هم بدانند که نباید به کسی اجازه دهند از یک حد مشخصی به‌ آنها نزدیک‌تر شود. متاسفانه کودک‌آزاری رو به رشد است و در این کتاب آموزش داده می‌شود که والدین از صحبت درباره این مقوله با کودکان خودداری نکنند.»

شیلا خداداد پیش از این کتاب، در حوزه کتاب کودک آثار دیگری را نیز ترجمه کرده است؛ آثاری چون «من و مهارت‌های زندگی» و «من و مهارت‌های فردا». خودش می‌گوید: «پیش‌ از این، سه مجموعه دیگر را هم در حوزه کتاب کودک ترجمه کرده‌ام که درباره مقابله با ترس، مقابله با خجالت و مسائلی از این ‌دست برای کودکان زیر ۶‌سال بود.»

وقتی پای کتاب‌های ترجمه وسط می‌آید، نخستین پرسشی که پیش می‌آید، این است که آیا این کتاب روند مرسوم گرفتن رایت ترجمه را طی کرده یا نه که شیلا خداداد اطمینان می‌دهد که این اتفاق افتاده است: «حق ترجمه و حق انتشار «بعضی رازها را نباید نگه داشت» به‌صورت قانونی از نویسنده اخذ شده و البته با صحبتی که با خود نویسنده داشتم، قرار شده ایشان سایر کتاب‌های خودش را هم برای ترجمه بفرستد.»

ویار ادبی!


مخاطبانی که این روزها عادت کرده بودند به بهانه «آنگاه که او می‌آمد/ با شعرها و با معجزه‌هایش/ ایمانم را حفظ می‌چسبیدم» بهاره رهنما و «من تو بوده‌ام/ تو تو بوده‌ای/ ما تو بوده‌ایم» لیلا اوتادی کاربران فضای مجازی را میهمان انواع و اقسام طعنه‌ها و کنایه‌ها درباره سلبریتی‌های همه‌کاره کنند، وقتی خبر آمد که شیلا خداداد هم قرار است کتابش را رونمایی کند، او را نیز با همان چوب راندند و در راسته سلبریتی‌هایی قرار دادند که ویار ادبی گرفته‌اند و هوس ادیب‌شدن به سرشان زده است. اما آنهایی که به مراسم رونمایی کتاب شیلا خداداد رفته بودند و پای صحبت‌های او نشستند، تقریبا همگی در این موضوع هم‌عقیده‌اند که این بازیگر در قیاس با دیگر سلبریتی‌های ورود کرده به وادی ادبیات نگاه جدی‌تری به این مقوله دارد؛ یک‌جور دغدغه محترم که این را هم در نوع انتخاب کتاب توسط او می‌توان دید و هم در پیگیری راهی که مربوط به امروز و دیروز نیست و شیلا خداداد را چند سالی می‌شود به این مسیر کشانده است. مثل اغلب سلبریتی‌هایی که به‌جای انتشار اشعارشان روی به ترجمه آورده‌اند.

خود شیلا خداداد با اشاره به این‌که «ادعایی در زمینه ترجمه ندارم، چون درس مترجمی نخوانده‌ام» این موضوع را که او از شهرت خودش برای فعالیت در زمینه کتاب استفاده کرده است، رد نمی‌کند: «طبیعی است که از شهرت خودم برای این کار استفاده کنم و البته ایرادی هم در این کار نمی‌بینم. می‌بینیم که بعضی از همکاران کالاهای گوناگونی را تبلیغ می‌کنند و کسی هم اعتراضی به این کارشان ندارد. حالا اما من یا نیکی کریمی یا ترانه علیدوستی اگر بیاییم و از اسم خودمان برای فرهنگسازی کتاب خواندن و کمک به خانواده‌ها بهره ببریم و کمک کنیم خانواده‌ها برای بچه‌هاشان یا خودشان کتاب بخوانند، باید به این کار اعتراض شود؟ نه، این فرهنگ‌سازی است و من ابایی ندارم اگر شهرت من پشتوانه این موضوع باشد.»

شیلا خداداد درباره اتهام بی‌سوادی به سلبریتی‌ها هم پاسخ دارد: «ادعایی در زمینه ترجمه ندارم اما تا حدی به زبان انگلیسی تسلط دارم و وقتی دیدم که زمان خواندن کتاب‌های انگلیسی برای کودکم به‌راحتی برایش ترجمه می‌کنم، فکر کردم که چرا کتاب‌های کودکان را ترجمه نکنم؟ به ‌هر حال ترجمه کتاب یعنی سواد انگلیسی، دایره لغات بالا و ذوق ادبی و بنابراین رفتم سراغ تحقیق و مطالعه درباره کتاب و روانشناسی کودک.»

چرا کتاب‌های فست‌فودی؟!

شهرام جهانگیری، مدیر نشر چترنگ: «ما نمی‌توانیم درباره این مسأله حکم کلی بدهیم که ناشران کتاب‌های بازیگران را چاپ کنند یا نکنند اما این‌ که جامعه از این آثار استقبال می‌کند، بحث دیگری است. در حقیقت وقتی یک بازیگر یا چهره هنری رمانی می‌نویسد یا کتاب شعری منتشر می‌کند، بسیار در جامعه مورد استقبال قرار می‌گیرد و صف‌های طولانی برای خرید کتابش تشکیل می‌شود. در واقع وقتی مخاطب هست خیلی از ناشران هم به‌دنبال انتشار این کتاب‌ها می‌روند. به‌ نظرم اگر نویسندگان و چهره‌هایی داشتیم که این خلأ را پر می‌کردند، دیگر شاهد چاپ چنین آثاری نبودیم. اما کم‌کاری نویسندگان چهره و توانا، شرایط دشوار ارشاد برای برخی از نویسندگان باسابقه و قدیمی، مخاطبانی که حال و حوصله متون عمیق و جدی را ندارند و مواردی از این دست باعث می‌شود که ناشر سراغ چاپ کتاب‌های فست‌فودی برود.»

سلبریتی‌های ادبیاتی!

شیلا خداداد، ترانه علیدوستی، نیکی کریمی، بهاره رهنما و لیلا اوتادی (که تا اینجای گزارش نامشان آمده) تنها بازیگرانی نیستند که به حوزه ادبیات وارد شده‌اند. البته سه نام اول ازجمله معتبرهای این حوزه هستند و کارنامه‌شان مبین نگاه جدی آنها در حوزه ترجمه است. در واقع تنها کسی که می‌توان از میان بازیگران به مترجمانی چون ترانه، نیکی و شیلا افزود، رامین ناصرنصیر است که چند ترجمه خوب از آثاری قابل‌ تامل از او منتشر شده، اما حواشی رخ‌داده در زمان انتشار و اتهام سرقت ادبی باعث شده تا کمی با احتیاط به کارنامه‌اش در این زمینه نگاه شود. در زمینه داستان می‌توان گفت موفق‌ترین و تثبیت‌شده‌ترین بازیگر در این حیطه مرجان شیرمحمدی است که با نخستین مجموعه داستانش «بعد از آن شب» نگاه‌ها را متوجه خود کرد و بعد از آن‌ هم چهار کتاب دیگر ازجمله «پرویز، شهدخت...»، «خانه لهستانی‌ها» و «یک جای امن» از او منتشر شده است. در زمینه شعر و ترانه هم این عنوان متعلق است به اندیشه فولادوند که سال‌های ‌سال است به شکل جدی شعر و ترانه می‌گوید و انتشار کارهایش هم همواره قرین با موفقیت بوده است. صابر ابر، مژده لواسانی، بهنوش بختیاری، الهام پاوه‌نژاد، افسانه بایگان و امیر آقایی دیگر چهره‌هایی هستند که در زمینه شعر یا داستان طبع‌آزمایی کرده‌اند. جالب این‌ که گروه «ماکان‌بند» هم در کنسرت خود در اواخر اردیبهشت امسال اعلام کردند قرار است به‌زودی کتابی را به قلم خود منتشر کنند! کتاب‌هایی که اگرچه مخاطبان به‌خصوص در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب، با استقبال‌شان این عرصه را به حوزه‌ای سودآور بدل کرده‌اند اما از آن‌جایی‌که اغلب از بار ادبی و هنری بهره‌مند نیستند، منتقدان ادبی آنها را لایق نقدشدن نمی‌بینند؛ چنان‌که صابر قدیمی یکی از شاعران مطرح کشور درباره‌شان می‌گوید: «اکثر کتاب‌های شعر سلبریتی‌ها شوخی‌های ادبی هستند که تنها سلیقه و ذائقه مردم را کاهش می‌دهند.»

بیوگرافی شیلا خداداد + جدیترین عکسهای خانواده ۴ نفره‌اش

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادبیوگرافی شیلا خداداد
شیلا خداداد بازیگر توانمند و موفق تلوزیون و سینمای ایران است. در ادامه بیوگرافی کامل شیلا خداداد و جدیدترین عکس‌های او و خانواده ۴ نفره‌اش را به همراه مصاحبه جذاب با شیلا خداداد و همسر پزشک‌اش را دنبال کنید. 

چکیده‌ای از بیوگرافی شیلا خداداد

نام کامل: شیلا خداداد

تاریخ تولد: ۱۴ آبان ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

مدرک تحصیلی: لیسانس شیمی محض

پیشه: بازیگری

زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون

سال‌های فعالیت : ۱۳۷۸ - تاکنون

همسر: فرزین سرکارات (پزشک)

 

شیلا خداداد بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۱۴ آبان ۱۳۵۹ در شهر تهران است. او تک فرزند است و خواهر و برادری ندارد. شیلا خداداد اصلیتی مهابادی دارد. پدر او در آمریکا ساکن هستند.

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس جدید شیلا خدادادعکس‌های شیلا خداداد

تحصیلات شیلا خداداد

شیلا خداداد در سال ۷۵ وارد دبیرستان شد. در دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک به تحصیل پرداخت و در سال ۷۸ وارد دانشگاه شد. شیلا خداداد فارغ التحصیل رشته شیمی محض از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در مقطع لیسانس است.

 

 

علایق ورزشی شیلا خداداد

ورزش مورد علاقه شیلا خداداد فوتبال و والیبال، وتیم فوتبال مورد علاقه اش استقلال است.

 

 

شیلا خداداد از شروع فعالیت تا شهرت

شیلا خداداد با فیلم سینمایی "اعتراض"، ساخته مسعود کیمیایی به دنیای بازیگری معرفی شد پس از آن به کلاس های بازیگری علی ژکان رفت و با بازی در سریال تلویزیونی «مسافری از هند» به اوج شهرت رسید.

 

سریال مسافری از هند با بازی شیلا خداداد

مسافری از هند یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی قاسم جعفری و تهیه‌کنندگی صدیقه صحت، محصول سال ۱۳۸۱ است. داستان این سریال از این قرار است که رامین نادری (سروش گودرزی) برای درس خواندن به هندوستان می‌رود.

 

او که قرار است با دختر دایی خود پروانه (الهام حمیدی) ازدواج کند، با دختری هندی به نام سیتا (شیلا خداداد) آشنا می‌شود و او را برای ازدواج به ایران می‌آورد، اما ورود سیتا به ایران مشکلاتی را به وجود می‌آورد… شیلا خداداد این نقش را به بهترین صورت ایفا کرد و به محبوبیت زیادی نیز دست یافت.

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادشیلا خداداد بازیگر نقش سیتا در سریال مسافری از هند

وی در طول دوران کاری خود، با کارگردان های مطرحی کار کرده و توانسته است در نقش هایش خوب و کاریزماتیک ظاهر شود. از سیتای مسافری از هند گرفته تا زهره سن پترزبورگ، همه و همه با آن که نقش مثبت بوده ولی هر کدام را با شیرینی خاص خود به گونه ای دلچسب و دور از یک نواختی ایفا کرده است.

 

در کارنامه بازیگری شیلا خداداد بیشتر به کاراکترهای مثبت برخورد می کنیم و کارگردان ها ترجیح می دهند نقش های مثبت و آرام به او بدهند که این می‌تواند به سبب چهره‌ی او باشد. در صورتی که خداداد با نقش آفرینی هایش، نشان داده است که از پس نقشی متفاوت با آنچه تاکنون بازی کرده، بر می آید.

 

 

شیلا خداداد در مجموعه گلشیفته

شیلا خداداد پس از مدت‌ها فاصله از بازیگری در سال ۱۳۹۶ در سریال گلشیفته با کارگردانی بهروز شعیبی به ایفای نقش پرداخت. این مجموعه کمدی- اجتماعی در شبکه نمایش خانگی توزیع شد و با استقبال خوبی هم روبه رو شد.

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادشیلا خداداد در کنار بازیگران سریال گلشیفته

شیلا خداداد در این سریال با نقشی متفاوت با بازیگرانی چون هومن سیدی، بهاره کیان افشار، سیامک انصاری، مهناز افشار، امیرمهدی ژوله و نازنین بیاتی همبازی شد.

 

 

مترجمی شیلا خداداد

شیلا خداداد کار مترجمی نیز انجام می دهد و کتاب هایی برای کودکان ترجمه می کند. مجموعه کتاب های او با نام " من و مهارت های زندگی" ترجمه و منتشر شده است که مخصوص بچه های ۲ تا ۶ سال می باشد.

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادشیلا خداداد مترجم مجموعه کتاب‌های من ومهارت‌های زندگی

ازدواج شیلا خداداد با جراح بینی خود

شیلا خداداد در سال ۱۳۸۹ با جراح بینی اش، دکتر فرزین سرکارات ازدواج کرد.

 

همسر شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,شوهر شیلا خدادادشیلا خداداد و همسرش فرزین سرکارات

نحوه آشنایی شیلا خداداد و همسرش فرزین سرکارات

شیلا خداداد: من از چند تا از همکاران بازیگرم والبته یکی، دوتا ازدوستانم شنیده بودم که کار ایشان خیلی خوب است. من خیلی روی جراحی بینی حساسیت داشتم واصلا دلم نمی خواست قیافه ام عوض شود. سال ها بودکه دکتر می رفتم اما دلم راضی نمی شد که عمل کنم.

 

اما بالاخره با تعاریفی که از کار دکتر شنیده بودم، پیش ایشان رفتم و قبول کردم که بینی ام را عمل کنم. گویا قسمت این بود که فرزین بینی من را عمل کند و ما از طریق این جراحی، با هم آشنا شویم و ازدواج کنیم.

 

دکترسرکارات: به هرحال ایشان به واسطه همین جراحی به مطب من رفت و آمد داشتند. طی همین رفت و آمدها متوجه شدیم که اشتراکاتی داریم، به همین دلیل معاشرت هایمان را بیشتر کردیم تا بیشتر آشنا شویم.

 

بعد از مدت کوتاهی هم به دلیل اینکه هیچکدام مان به معاشرت های طولانی و آشنایی های کشدار معتقد نبودیم، تصمیم به ازدواج گرفتیم.

 

از طرف دیگر خانواده هایمان خیلی به لحاظ خاستگاه فرهنگی شبیه هم بودند و همین ما را به اینکه زندگی مشترک تشکیل بدهیم، تشویق می کرد. بنابراین خیلی زود بانظر موافق ما دو نفر و خانواده هایمان، ازدواج کردیم.

 

 

فرزندان شیلا خداداد

حاصل ازدواج این زوج خوشبخت دو فرزند به نام های سامیار و ساتین میباشد. سامیار پسر فرزین سرکارات و شیلا خداداد در ۲۷ آبانماه ۱۳۹۲ و دخترشان ساتین در ۱ فروردین سال ۱۳۹۶ به دنیا آمد. او فرزندان خود را درآمریکا به دنیا آورده است.

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس دختر شیلا خدادادخانواده دوست داشتنی شیلا خداداد

ازدواج پزشک و هنرپیشه

شیلا خداداد: از نظر بعضی از افراد، زندگی مشترک «یک پزشک و یک هنرپیشه» کار ساده ای نیست، چرا که حرفه هر دوی آنها به گونه ای است که احتیاج به درک زیادی دارد، هردوی ما، فارغ از حرفه ای که داشتیم، سعی مان بر این بود که بتوانیم با عشق در کنار هم زندگی کنیم و با کمرنگ کردن مسائل حاشیه ای، عشق و علاقه مان در زندگی را پررنگ کنیم.

 

به نظر من در زندگی مشترک «گذشت» حرف اول را می زند و تا زمانی که زن و شوهر به این عنصر جادویی توجه داشته باشند، زندگی شان از دوام برخوردار است. زندگی ما زندگی یک پزشک و یک هنرپیشه نیست.

 

در خانه، ما دو تا انسانیم که می خواهیم در کنار هم، به خوبی و خوشی زندگی کنیم. و هر دو سعی می‌کنیم برای رسیدن به آرامش در زندگی مان تلاش کنیم.

 

 

شیلا خداداد، آشپزی و کارهای خانه

شیلا خداداد: همیشه دوست داشتم که خودم در خانه آشپزی کنم، به همین خاطر به ندرت پیش می آید که غذا را از بیرون سفارش دهیم، چرا که به سلامت و تغذیه اهمیت زیادی می دهم. انصافا دستپختم هم بد نیست، اما در مورد سایر کارهای خانه، باید بگویم راستش چندان اهل نظافت کردن خانه نیستم و ترجیح می دهم از انجام آن به نوعی شانه خالی کنم. به همین خاطر از فرد دیگری در این کار کمک می گیرم.

 

 

نظر شیلا خداداد درباره‌ی جراحی زیبایی

شیلا خداداد: بعضی از دوستانم به من می گویند، حالا که با یک جراح صورت ازدواج کردی، خیالت به نوعی راحت است و هروقت که اراده کردی می توانی صورتت را برای تغییر به همسرت بسپاری، در حالی که اصلا این طور نیست،

 

من به جز عمل جراحی بینی، که آن را هم پیش از ازدواجم انجام دادم، علاقه ای به جراحی زیبایی ندارم و اعتقاد دارم صورت طبیعی به مراتب زیباتر است و جالب این که همسرم هم چنین دیدگاهی دارد و من را برای جراحی زیبایی تشویق نمی کند.

 

شیلا خداداد,عمل های زیبایی شیلا خداداد شیلا خداداد,شیلا خداداد قبل از عملعمل زیبایی شیلا خداداد

کارنامه هنری و فیلم شناسی شیلا خداداد

 

شیلا خداداد در شبکه نمایش خانگی

۱۳۹۶- گلشیفته (بهروز شفیعی)

 

 

بازی شیلا خداداد در فیلم‌های سینمایی

۱۳۹۴- بادیگارد  (ابراهیم حاتمی کیا)

۱۳۸۹- زنان ونوسی، مردان مریخی (کاظم راست گفتار)

۱۳۸۸- زمهریر (علی روئین تن)

۱۳۸۸- سن پطرزبورگ  (بهروز افخمی)

۱۳۸۷- اخراجی ها ۲ (مسعود ده نمکی)

۱۳۸۷- پسر تهرانی (کاظم راست گفتار)

۱۳۸۷- پاتو زمین نذار (ایرج قادری)

۱۳۸۷- پسر آدم، دختر حوا (رامبد جوان)

۱۳۸۷- خیابان بیست و چهارم (سعید اسدی)

۱۳۸۷- سایه وحشت (عماد اسدی)

۱۳۸۷- یک اشتباه کوچولو (محسن دامادی)

۱۳۸۵- سوغات فرنگ (کامران قدکچیان)

۱۳۸۴- آکواریوم (ایرج قادری)

۱۳۸۳- ازدواج به سبک ایرانی (حسن فتحی)

۱۳۸۱- قلب های ناآرام (مجید مظفری)

۱۳۸۰- عیسی می آید (علی ژکان)

۱۳۷۹- آبی (حمید لبخنده)

۱۳۷۸- اعتراض (مسعود کیمیایی)

 

شیلا خداداد,مصاحبه شیلا خداداد,عکس شیلا خدادادفیلم شناسی شیلا خداداد

شیلا خداداد در سریال‌های تلویزیونی

۱۳۹۴- دید در شب (رضا رشیدپور)     

۱۳۹۴- بیمار استاندارد (سعید آقاخانی)

۱۳۸۷- پیامک از دیار باقی (سیروس مقدم)

۱۳۸۱- مسافری از هند (قاسم جعفری)

 

 

عکس‌های شیلا خداداد

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادشیلا خداداد

 

شیلا خداداد,استایل شیلا خداداد,عکس های شیلا خداداداستایل شیلا خداداد در جشنواره فجر

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکسهای شیلا خدادادبیوگرافی شیلا خداداد

 

شیلا خداداد,بیوگرافی شیلا خداداد,عکس شیلا خدادادشیلا خداداد

 

شیلا خداداد,بچه های شیلا خداداد,عکس جدید شیلا خدادادشیلا خداداد در حال گردش با دختر و پسرش

 

شیلا خداداد,پسر شیلا خداداد,عکس های شیلا خدادادشیلا خداداد و پسرش سامیار

 

شیلا خداداد,رضا گلزار,دختر شیلا خدادادرضا گلزار در کنار خانواده شیلا خداداد

 

شیلا خداداد,مهران مدیری,عکس های شیلا خدادادمهران مدیری و شیلا خداداد

 

شیلا خداداد,سروش جمشیدی,عکسهای شیلا خدادادشیلا خداداد و سروش جمشیدی

 

شیلا خداداد اینستاگرام,پرستو صالحی,بیوگرافی شیلا خدادادپرستو صالحی و شیلا خداداد