دکتر سالاری چرخه معیوب ساخت و ساز را مانعی بر سر راه ایفای وظیفه صحیح شهرداری و سازمان نظام مهندسی خواند و افزود: قانون، استفاده از مجری ذیصلاح را الزامی کرده و انتظار می رود که شهرداری مجری ذیصلاح انتخابی سازمان را به رسمیت بشناسد و نام وی را در پروانه ساختمانی ذکر کند. در بخش نظارت نیز این امیدواری وجود دارد که شهرداری به گزارشهای ناظرین توجه ویژه نماید تا ناظران با انگیزه بهتر مأموریت خود را به انجام برسانند و گزارش های اثربخشی ارائه دهند.
وی هوشمند سازی روند صدور پروانه ساختمانی را یکی از عوامل موثر در جلب مشارکت مردم خواند که به کمک سازمان نظام مهندسی ساختمان میسر شده و هم اکنون نرم افزار جامع آن در حال طراحی است تا از ابتدای سال ۹۸ پروانههای ساختمانی به صورت هوشمند صادر شود.
دکتر عباسی رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد، هم این سازمان را خانه مهندسین توصیف کرد، که به راحتی میتوان در آنجا صحبت کرد، تصمیم گرفت و تصمیمات را به اجرا درآورد. به گفته وی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با رویکرد قابل تحسین خود میتواند در ساماندهی معماری اصیل محوریت داشته باشد و در تغییر استراتژی و راهبرد ها برای رسیدن به شهری پایدار کمک کند. وی دعوت مرکز تحقیقات راه و شهرسازی برای تهیه ضوابط معماری خاکی توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد را به فال نیک گرفت و خواستار هماهنگی هرچه بهتر سازمان و دانشگاه در این عرصه شد.