در ابتدای این گردهمایی محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با تاکید بر نقش ائمه جمعه بهعنوان مشعلداران هدایت در سطح جامعه، خواستار مساعدت آنان در راستای توسعه و تثبیت فرهنگ مدیریت مصرف برق بیش از گذشته شد.
وی با بیان اینکه با صرفهجویی 10 درصدی و جلوگیری از اسراف توسط آحاد جامعه در بخشهای: صنعت، کشاورزی و خانگی هیچگونه مشکل برقرسانی نخواهیم داشت؛ گفت: با این اقدام همگانی ضمن کمک به تولید کشور، خدماترسانی بهتری در صنعت برق کشور به جامعه ارائه میشود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد به اقدامات اساسی و زیربنایی صنعت برق استان اشاره و بیان کرد: در زمینه تولید و مصرف برق و از مجموع نیروگاههای سیکل ترکیبی، تولید پراکنده و نیروگاههای خورشیدی 643 هزار مشترک در استان یزد تغذیه میکنند که 26 مشترک کارخانجات بزرگ با مصرف بالای 7 هزار کیلووات است.
مهندس صباغزادگان با بیان اینکه بیشترین مشترکان استان یزد را صنعت برق دارد و برق با زندگی مردم عجین شده است؛ افزود: بالغبر 5/99 درصد مردم استان یزد و کشور، از نعمت برق برخوردار هستند و قدرت نامی این نیروگاهها در سال 95 از 2457 مگاوات با رشد 9 درصدی در سال 96 به 2679 مگاوات رسیده است.
وی به تشریح خدمات صنعت برق پس از انقلاب و مقایسه رشد تولید و مصرف انرژی در کشور و استان پرداخت و گفت: در سال 1357 کل تولید برق در کشور بیش از 16 هزار 500 میلیون کیلووات ساعت و در استان یزد 179 میلیون کیلووات ساعت بود که اکنون این میزان با رشد 18 برابری در کشور و رشد 64 برابری استان افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد همچنین گفت: فروش انرژی در سال 96 نسبت به سال 57 در کشور رشد 18 برابری و در استان یزد رشد 50 برابری داشته است.
وی با اشاره به اینکه میزان رشد پیک کشور تاکنون حدود 3 درصد است؛ افزود: حداکثر پیک نياز مصرف استان با رقم بیش از 1502 مگاوات در روز 11 تیرماه ساعت 13:06 رخ داد که میزان مدیریت مصرف انجام گرفته در آن روز میزان 320 مگاوات است.
آیتالله محمدرضا ناصری نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه یزد و محمود زمانی قمی استاندار یزد نیز به عنوان دیگر سخنرانان این مراسم، به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طی 40 سال گذشته اشاره و به تشریح راهکارهای مبارزه با تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران پرداختند.