زمان : 10 Bahman 1396 - 14:59
شناسه : 143620
بازدید : 3922
تقدیر فرماندار بافق از رئیس سه اداره این شهرستان تقدیر فرماندار بافق از رئیس سه اداره این شهرستان زاده رحمانی فرماندار بافق با ارسال نامه ای از روسای ادارات منایع طبیعی، آب و فاضلاب روستایی و میراث فرهنگی تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بافق؛ فرماندار بافق با ارسال نامه ای از روسای ادارات منایع طبیعی، آب و فاضلاب روستایی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به جهت پیگیری ایشان  در افزایش بودجه به خصوص جذب اعتبارات استانی و ملی- استانی اداره تحت مسئولیت آنها تقدیر و تشکر کرد.

در این نامه آمده است: با تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی و نظر به اینکه بررسی ها نشان می دهد جناب عالی در جهت افزایش بودجه اداره تحت مسئولیت خود بخصوص جذب اعتبارات استانی و ملی – استانی اهتمام ویژه ای داشته اید و این افزایش جذب بودجه تاثیر قابل توجهی در پیشرفت فیزیکی پروژه های مرتبط در شهرستان داشته، لذا مراتب تقدیر و تشکر خود را از شما اعلام داشته و امیدوارم این رویه همچنان ادامه داشته باشد.