زمان : 28 Azar 1396 - 14:16
شناسه : 143024
بازدید : 5549
  طلائی مقدم معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس سخنران ویژه برنامه هفته پژوهش طلائی مقدم معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس سخنران ویژه برنامه هفته پژوهش

به گزارش خبرنگار یزد فردا در طبس

  طلائی مقدم معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس سخنران ویژه برنامه هفته پژوهش

موضوع: سند چشم انداز ۱۴۰۴ طبس

 سعی میشود کارخانه کک در دهه فجر به بهره برداری برسد.
✅ وضعیت بوم‌گردی طبس بسیار مناسب است
✅ طبس نیاز به یکپارچگی دارد

 سیدمهدی طلائی‌مقدم در جلسه شامگاه دیروز به مناسبت هفته پژوهش در خصوص سند چشم‌انداز شهرستان طبس در افق ۱۴۰۴ اظهار داشت: موضوع تحقیق و پژوهش را باید همه در دستور کار قرار دهیم و تصمیمات خود را باید بر مبنای پژوهش انجام دهیم.

وی تصریح کرد: چنانچه قبل از هر اقدامی تحقیق و پژوهش انجام نشود، قطعا باعث هدر رفت هزینه‌های مالی خواهد شد و این در واقع هدر دادن حق‌الناس است که باید سعی کنیم مطالعه و برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، گفت: از برنامه ششم توسعه اقتصادی چه میزان مدیران اطلاع دارند، ما در پیام نوروزی مقام معظم رهبری به موضوعات مرتبط برمی‌خوریم که این نام‌گذاری‌ها تماما منطبق بر برنامه‌های پنجم و ششم توسعه است.

طلائی‌مقدم‌ افزود: تولید بر اشتغال مقدم‌تر است و باید سعی کنیم کارگاه‌های تولیدی را مستحکم به بهره‌وری برسانیم تا اشتغال پایدار ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: پروژه کک‌سازی یکی از پروژه‌هایی است که سعی داریم سریع‌تر راه‌اندازی شود اما در برخی مسائل طبق اصول کارشناسی اقدام نشده است که یکی از این موارد مسائل ایمنی است که نیاز به دو ماه زمان دارد و در دست اصلاح قرار گرفته است و قول داده شده است طی دهه فجر به بهره برداری برسد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، بیان داشت: طبس جایگاه خاص و ویژه‌ای دارد که می‌توان مهم‌ترین آنان را دسترسی از طریق جاده، راه‌آهن و فرودگاه نام برد و وجود زغال‌سنگ در کل کشور موثر است و شرکت‌های مختلف از قبیل ذوب‌آهن نیازمند این معادن مهم هستند.

طلائی‌مقدم خاطرنشان کرد: اهداف و پروژه‌ها در سند چشم‌انداز توسعه دنبال می‌شود و برنامه‌هایی را مدنظر داریم که با اجرای یک برنامه چندین پروژه در کنار آن فعال شود و تقریبا در هفت محور در افق ۱۴۰۴ برنامه تدوین شد و تاکید شد شهرستان طبس با محوریت آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس معرفی شود.

وی ادامه داد: شهرستان طبس قطب زغال‌سنگ خاورمیانه بوده و نیز هست اما در افق ۱۴۰۴ این شهرستان به قطب صنعت زغال‌سنگ تبدیل خواهد شد و باید سعی کنیم از خام‌فروشی جلوگیری و مواد معدنی را فرآوری کنیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، تصریح کرد: معدن سنگ تراورتن را ما در طبس داریم اما این سنگ به مناطق دیگر ارسال می‌شود و مشکل دریافت ارزش افزوده مشکل ایجاد می‌شود و با توجه به خام‌فروشی قطعا اشتغالی برای فرزندان ما نخواهد بود و باید سعی شود به فرآوری برسد تا از خام‌فروشی جلوگیری شود.

طلائی‌مقدم بیان داشت: توسعه، توزیع عادلانه درآمدها است و باید در افق ۱۴۰۴ باید طبس به یکپارچگی برسد و وسعت طبس در بحث توزیع اعتبارات تملک و دارایی‌ها و اعتبارات عمرانی این موضوع بسیار مهم است.

وی با توجه به اینکه ایجاد کارخانجات جوار ریلی نیز برای ما مورد اهمیت است،‌ افزود: تنها نقطه در سطح استان طبس است که از موضوع راه‌آهن بهرمند بوده و باید سعی کنیم دسترسی به ناوگان حمل و نقل ریلی داشته باشیم و صنایع جوار ریلی را ایجاد نماییم و صنایع جوارریلی در کمتر از چند سال می‌توان در طبس بومی کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس در خصوص وضعیت گردشگری طبس، خاطرنشان کرد: در شهرستان طبس ۲۸ واحد بوم‌گردی داریم و در زمینه گردشگری طبس به عنوان دومین شهرستان در سطح کشور در نوروز سال گذشته بوده است و باید همه مردم شهرستان از موضوع گردشگری بهرمند شوند و باید سعی کنیم موضوع اقتصادی را مدنظر قرار دهیم.

طلائی‌مقدم اضافه کرد: جذب گردشگران نسل چهارم که اکثرا از دانشجویان بوده و تخصصی فعالیت می‌کنند برای طبس بسیار مورد اهمیت است چرا که وجود گردشگران نسل‌های سوم و چهارم که طبس را برای گردشگری انتخاب می‌کنند قطعا می‌تواند به اقتصاد شهر و روستاهای بوم‌گردی ما کمک کند.

وی با توجه به اینکا توسعه برای ما بسیار موثر بوده و باید موانع آن را مرتفع نماییم،‌ تصریح کرد: طبس باید پیشرو در مسائل محیط‌زیستی باشد چرا که در بحث‌های صنعتی قائدتا آلایندگی نیز وجود خواهد داشت و باید از هم‌اکنون به فکر آینده باشیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس عنوان داشت: ما بخش خصوصی توانمندی بسیار زیادی در بحث دامداری و دامپروری داریم و باید در افق ۱۴۰۴ به این سمت پیش رویم که طرح اصلاح‌نژاد فراگیر شود و باید در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی از قبیل خرما، زیتون و پسته اقدام کنیم