زمان : 15 Mehr 1396 - 23:49
شناسه : 141617
بازدید : 3147
عیادت مدیرکل آموزش و پرورش از یک دانش آموز عیادت مدیرکل آموزش و پرورش از یک دانش آموز مدیرکل آموزش و پرورش از دانش آموز ابوالفضل کرمی که براثر حادثه سقوط پنکه در کلاس درس مصدوم شده است عیادت کرد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد درپی حادثه سقوط پنکه سقفی در یکی از مدارس رضوانشهر درشهرستان اشکذر که منجر به آسیب دیدن دانش آموز" ابوالفضل کرمی" شد . شب گذشته احمد شیرزاد با حضور در یکی از بیمارستانهای یزد از وی عیادت کرد
مدیرکل آموزش و پرورش همچنین صبح امروز با همراهی مدیر مرکز آموزشی و درمانی فرهنگیان ، مدیر بیمارستان و مدیر بخش در بیمارستان فرخی حضور یافت تا وضعیت و روند معالجه این دانش آموز را به صورت تخصصی بررسی نماید
ایشان با قدردانی از زحمات کادرپزشکی و پرستاران گفت : حال عمومی بیمار مناسب است و تمام اقدامات درمانی لازم انجام شده است و بیمار دربخش تحت نظر پزشکان متخصص می باشد.
وی درادامه یک تیم ویژه را برای بررسی علل وچگونگی وقوع حادثه به مدرسه محل تحصیل این دانش اموز اعزام کرد .