زمان : 09 Azar 1387 - 21:33
شناسه : 14032
بازدید : 2927
محمدرضاتابش :برخی  از دوستان خاتمي مخالف حضور وي در عرصه انتخابات هستند محمدرضاتابش :برخی از دوستان خاتمي مخالف حضور وي در عرصه انتخابات هستند

سیاسی-انتخابات رئیس جمهوری دهم-نمایندگان مجلس -

یزدفردا:دبير کل فراکسيون خط امام (ره) از استقبال قشرهاي مختلف مردم بويژه دانشگاهيان و دانشجويان از کانديداتوري خاتمي سخن گفت و تاکيد کرد: ايشان هنوز تصميمي براي حضور در انتخابات رياست جمهوري آينده نگرفته است.

محمدرضا تابش نماينده اردکان اظهار داشت: در موقعيت خطير کنوني چالش‌‏هاي بسياري پيش روي رئيس جمهور آتي است. کاهش قيمت نفت در بازارهاي جهاني، کسري بودجه چند هزار ميليارد توماني سال جاري و تبعات آتي آن، پروژه‌‏هاي نيمه تمام عمراني در سراسر کشور، موجودي منفي حساب ذخيره ارزي، تحريم‌‏هاي اقتصادي خارجي، بحران اقتصادي بين المللي، مطالبات فزاينده اقشار مختلف کشور بويژه معلمان و بازنشستگان که خواستار افزايش حقوقشان هستند، توقعات و انتظارهاي ايجاد شده در سفرهاي استاني دولت که اکثر آن‌‏ها محقق نشده است و... بخشي از اين چالش‌‏هاي سهم‌‏ناک است.

وي با بيان اينکه دور نماي خيلي روشني از فضاي بين المللي نيز پيش روي ايران نيست، ادامه داد: در چنين فضا و موقعيت خطيري، برخي از دوستان آقاي خاتمي معتقدند که بهتر است ايشان وارد عرصه نشوند. به اعتقاد آنان آقاي خاتمي از جمله سرمايه‌‏هاي ملي و بين المللي ايران هستند که بايد از آن صيانت کرد تا در مواقع ضرور، مردم بهره بيشتري از ايشان ببرند.

نماينده اردکان افزود: البته علي‌‏رغم اين مخالفت‌‏ها چنانچه آقاي خاتمي وارد عرصه شوند با توجه به اقبال گسترده‌‏اي که نسبت به ايشان وجود دارد و نظرسنجي‌‏هاي انجام شده که مويد اين امر است؛ پيش بيني مي‌‏شود که راي بالايي بياورند. اما دغدغه ما و دوستان ايشان آن است که پس از پيروزي در انتخابات، خاتمي با چه ابزاري مي‌‏خواهد کار کند. به نظر مي‌‏رسد که ايشان، خودشان نيز چنين دغدغه‌‏اي دارند.

تابش با اشاره به اينکه خاتمي در حال سنجش موقعيت و فضاي سياسي کشور و تعاملات بين‌‏المللي است، يادآورشد: در طول اين مدت تعدادي از مخالفان حضور خاتمي به جرگه موافقان کانديداتوري او پيوسته‌‏اند، اين طيف از موافقان خاتمي معتقدند که چون وضعيت کشور بسيار حساس و ويژه است، تنها چهره‌‏اي چون خاتمي مي‌‏تواند کشور را از اين وضعيت خارج کند. به همين دليل آنها اصرار دارند که خاتمي بايد وارد عرصه شود، حتي اگر اين حضور وي سبب شود که خاتمي متحمل سختي‌‏هايي شود و از آبروي خود بگذرد. آنان معتقدند که خاتمي براي حفظ و تعالي کشور بايد وارد عرصه شود.

وي در پاسخ به اينکه چرا موافق حضور خاتمي در عرصه انتخابات رياست جمهوري نيستند؟، گفت: وقتي دور نماي کشور و مشکلات حال و آينده را رصد مي‌‏کنم، موافق حضور آقاي خاتمي در انتخابات آتي نيستم. مگر آنکه ايشان برنامه‌‏هايش را پيشاپيش اعلام کند و پس از حمايت همگان (اعم از فعالان سياسي و مسوولان نظام) از اين برنامه‌‏ها و اخذ ضمانت اجرايي براي اعمال آنها، وارد عرصه شود. البته مردم هم بايد نسبت به مشکلات فرا روي رئيس‌‏جمهور آينده توجيه شوند تا خواسته‌‏ها و مطالباتشان را متناسب با امکانات و فرصت‌‏هاي داخلي و بين المللي تنظيم کنند.

تابش ادامه داد: در مجموع به نظر مي‌‏رسد که موافقان و مخالفان حضور آقاي خاتمي که همه از خيرخواهان ايشان هستند، بايد فضايي را فراهم کنند و طي آن به آقاي خاتمي فرصت دهند تا در اين زمينه تصميم گيري کند.

دبير کل فراکسيون خط امام (ره) در واکنش به احتمال کانديداتوري ميرحسين موسوي گفت: ايشان از پيشکسوتان عرصه انقلاب هستند که مديريت شاياني را در طول هشت سال جنگ تحميلي داشته و مورد اعتماد حضرت امام (ره) و محبوب مردم بودند اگر ايشان با توجه به مخاطرات شرايط امروز جامعه، قصد حضور در عرصه انتخابات را داشته باشند از کانديداتوري اشان استقبال مي‌‏کنم.

وي افزود: البته اگر آقاي ميرحسين موسوي قصد حضور در اين عرصه را دارند، بهتر است زودتر تصميم خود را مشخص کنند تا شاهد اجماع اصلاح‌‏طلبان براي حمايت از کانديداتوري واحد ايشان باشيم. در شرايط حاضر که اغلب کانديداهاي اصلاح‌‏طلب هنوز اعلام آمادگي قطعي براي حضور در عرصه نکرده‌‏اند؛ جناح محافظه‌‏کار در حال يارگيري در استان‌‏هاي مختلف کشور و سازماندهي‌‏هاي انتخاباتي گسترده است. از اين رو لازم است که اصلاح‌‏طلبان زودتر از بلاتکليفي خارج شوند.

یزدفردا