زمان : 08 Mordad 1396 - 14:58
شناسه : 139798
بازدید : 3016
جشنواره‌های رضوی فرصت مناسبی برای رشد فضای فرهنگی خانواده‌ها است معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد: جشنواره‌های رضوی فرصت مناسبی برای رشد فضای فرهنگی خانواده‌ها است معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در آئین پایانی پانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بخش کودک و نوجوان، با اشاره به لزوم توجه به رشد خلاقیت کودکان و نوجوانان اظهار داشت: جشنواره‌های فرهنگی، هنری فرصت مناسبی برای رشد فرهنگی جامعه و خانواده‌ها است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ «محمدعلی طالبی» در این مراسم با تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره‌های فرهنگی و هنری در استان؛ گفت: امروز نیازمند کودکان و نوجوانانی هستیم که با پرورش خلاقیت‌ها و شکوفایی استعدادهای خود بتوانند در آینده مسئولیت جامعه را در سطح استان و کشور بر عهده بگیرند.
وی افزود: این جشنواره‌ها فرصت مناسبی برای کودکانی است که می‌خواهند خود را در منظر اجتماع قرار دهند.
این مقام مسئول با اشاره به پیوند جشنواره بانام امام هشتم (ع) افزود: پیوند جشنواره‌های فرهنگی، هنری بانام حضرت امام رضا (ع) فرصتی مغتنم است تا کودکان و نوجوانان ما در کنار پرداختن به امور هنری با راه ائمه اطهار آشنا شوند و در مسیر زندگی خود به‌کارگیرند.