مدرس کارگاه فیلم مستند (از ایده تا فیلمنامه) با تاکید بر مطالعه کتابهای مربوط به مستند و معرفی 2 کتاب در این زمینه فیلمسازان حاضر در کارگاه را به افزایش سطح آگاهی و افزایش سواد علمی خود تشویق کرد.
همایون امامی در مورد گونه های مختلف فیلم مستند گفت: فیلمهای مستند را هم به لحاظ موضوعی و هم به لحاظ فرم مستند می توان شاعرانه یا مستند بازنمایی دسته بندی کرد.
وی با یادآوری به برخی از موضوعات فیلم های مستند از جمله مستند تاریخی، سیاسی، اجتماعی و تشریح عناصر تاثیر گذار در ساخت این قبیل فیلمها و روند شکل گیری از ابتدا تا انتهای این گونه از سینما به بحث پیرامون بایدها و نبایدهای آثار سینمای مستند پرداخت.
کارگردان مستند کوچه های کاشان با نمایش فیلم های موفق در حوزه سینمای مستند سعی کرد تا ضمن ایجاد یک فضای نقد و بررسی دو طرفه در کارگاه علاقه مندان را با نمونه های عملی این سینما بیشتر آشنا سازد.
مستند ساز برجسته کشور در مورد عناصر واقعیت در فیلم مستند که شامل زمان، مکان، شخصیت و رویداد می شود گفت: اگر همه این عناصر واقعی باشند یعنی فیلم در حال رخ دادن است اما اگر یکی از این عناصر بعنوان مثال زمان تغییر کند فیلم را بازسازی یک رویداد می توان عنوان نمود یا اما اگر عنصر رویداد توسط کارگردان طراحی شود فیلم عنوان داستانی مستند را به خود می گیرد.
این کارگاه با 22 تیرماه ادامه دارد.