روابط عمومی سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری یزد
عملیات روکش آسفالت خیابان فرخی یزد به روایت تصویر
انجام عملیات روکش آسفالت در اواخر تیرماه تابستان و در هوای گرم یزد بسیار سخت و طاقت است
انجام عملیات روکش آسفالت در اواخر تیرماه تابستان و در هوای گرم یزد بسیار سخت و طاقت است.

انجام عملیات روکش آسفالت در اواخر ماه تیرماه تابستان و در هوای گرم یزد بسیار سخت و طاقت است به گونه ای که آسفالت با دمای 140درجه سانتی گراد بر روی خیابان پخش می شود و بدین گونه دمای شدید تابستان چندین برابر حس می شود.

آسفالت داغ توسط کارگران و اکیپ زحمتکش سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری یزد با تجهیزات و گاه با وسایل دستی بر روی خیابان ریخته می شود .

گاه کارگران مجبورند با فرغون آسفالت داغ را در بخشهایی که خودرو امکان پخش آسفالت ندارد به صورتی دستی پخش کنند.

عملیات روکش آسفالت با دستگاههای مربوطه و با دقت بالا انجام می شود تا نتیجه کار به بهترین حالت در آید .

مجموعه سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری یزد در حوزه عمرانی تلاش می کنند تا در راستای خدمت رسانی به شهر و شهروندان عزیز، بهترین خدمات را ارایه دهند.
عملیات روکش آسفالت خیابان فرخی یزد - 1396/04/20