زمان : 02 Tir 1396 - 14:58
شناسه : 138343
بازدید : 3398
استاندار یزد:روز جهانی قدس محور مبارزه مسلمانان علیه استکبار جهانی است استاندار یزد:روز جهانی قدس محور مبارزه مسلمانان علیه استکبار جهانی است یزدفردا: استاندار یزد با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس، گفت: این روز توسط امام خمینی(ره) به عنوان محور مبارزه علیه استکبار جهانی تدبیر شده است.

یزدفردا: استاندار یزد با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس، گفت: این روز توسط امام خمینی(ره) به عنوان محور مبارزه علیه استکبار جهانی تدبیر شده است.
«سیدمحمد میرمحمدی» در حاشیه مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در یزد در گفت و گو با خبرنگاران  اظهار کرد: روز قدس روز اسلام و روز تدبیر شده برای رهایی قبله اول مسلمین است.
وی روز قدس را روز انسجام و اقتدار ملت‌های مسلمان جهان دانست و بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) این روز را تدبیر کردند تا محور مبارزه علیه استکبار و صهیونیسم قرار بگیرد.
استاندار یزد در ادامه گفت: امسال که سی و هشتمین سالروز بنیان نهادن روز جهانی قدس است، شاهد انسجام گسترده مسلمانان جهان در سراسر دنیا هستیم.
میرمحمدی تصریح کرد: انشاالله این حرکت بزرگ سیاسی، دینی و اجتماعی مسلمانان جهان در روز جهانی قدس منجر به آزادی قدس شریف و پیروزی مسلمانان بر استکبار جهانی می‌شود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، حضور پرشور اقشار مختلف جامعه در راهپیمایی روز جهانی قدس را نشانه اقتدار ملت ایران عنوان کردو افزود: انقلاب اسلامی ایران نظامی مردمی است که همیشه با پشتوانه مردم پایدار و با صلابت بوده و است.