آخرین تلاشها برای به نتیجهرسیدن موضوع کردان قبل از استیضاح
یزدفردا "تلاشهای برای به نتیجه رسیدن موضوع آقای کردان قبل از روز استیضاح ادامه دارد.
به گزارش "الف"، صبح امروز، سه نماینده اصولگرای حامی دولت از جریان رایحه خوش خدمت، برای تشریح فضای بوجودآمده در مجلس و وضعیت افکار عمومی نسبت به آقای کردان، به دیدار رییس جمهور رفتند.
علیاصغر زارعی، حمید رسایی و مرتضی آقاتهرانی در این جلسه تلاش کردند ضمن تشریح هزینههای ادامه وضعیت فعلی، رییس جمهور را به اتخاذ تصمیم درست در این موضوع ترغیب کنند.
همزمان و در تلاشی دیگر، حامیان کردان در مجلس که قبلا در جریان رای اعتماد، به نفع وی عمل کرده بودند، سعی دارند قبل از جلسه استیضاح، وی را به استعفا راضی کنند.
منتقدان ادامه وزارت کردان بر این باورند که استعفای وی در مقایسه با استیضاح و برکناری توسط مجلس، هزینههای کمتری را برای نظام، دولت و مجلس به همراه خواهد داشت
دكتركردان تنها ماند
آقای رییس جمهور دیروز اعلام کردند که در جلسه استیضاح وزیر کشور شرکت نمیکنند زیرا این استیضاح را "غیر قانونی" دانسته و اظهار داشتند که این استیضاح برای بررسی عملکرد وزیر کشور نیست بلکه نمایندگان از رای قبلی خود برگشته اند.
پیرامون این مواضع رییس جمهور، چند نکته قابل تامل است:
1. اگر آقای کردان مختصر امیدی به ابقاء خود در مسند وزارت در روز استیضاح مجلس داشت، از طریق حضور رییس جمهور در مجلس و ارایه دفاعیات و استدلالات مختلف بود که نمایندگان از زبان شخص دوم کشور در ضرورت ابقاء وزیر کشور بشنوند. حال که رییس جمهور در جلسه شرکت نمیکند، این کورسوی امید آقای کردان هم از میان رفت. البته بهتر بود که آقای رییس جمهور اخلاقاً وزیر مورد حمایت خود را که بزعم ایشان مظلوم هم واقع شده، در این برهه حساس تنها نمی گذاشت و در جلسه شرکت می جست. شاید آقای احمدی نژاد وقتی از فضای عمومی مجلس مطلع شدند، تصمیم گرفتند که بیش از این اعتبار خود را مخدوش نکنند و با غیر قانونی خواندن اقدام مجلس و بطور قهر آمیز(!) از شرکت در جلسه طفره روند.
2. معلوم نیست که غیر قانونی خواندن اقدام مجلس به چه معناست. این تعبیر را آقای رییس جمهور چند بار نیز در مورد مجلس هفتم بکار بردند. اساساً هیچ اقدام مجلس بدلیل آنکه از تصویب شورای نگهبان می گذرد، غیر قانونی نیست، اگر منظور آقای احمدی نژاد این است که چون استیضاح مربوط به عملکرد وزیر کشور نیست، بنابراین غیر قانونی است، باید گفت در هیچ کجای قانون و آیین نامه مجلس نیامده است که استیضاح باید صرفاً بدلیل عملکرد وزیر مربوطه باشد. بلکه نمایندگان وقتی دریافتند که خللی در جریان رای اعتماد اولیه آنها بوجود آمده است و نمایندگان مغبون شده اند، می توانند وزیر را استیضاح و برکنار کنند.
3. آقای دکتر احمدی نژاد، وزیر کشور را مظلوم خواندند زیرا آبروی ایشان بر باد رفت. باید در پاسخ گفت که آقای رییس جمهور، آنکس که در این ماجرا بدلیل پافشاری وزیر کشور در عدم استعفاء، مظلوم واقع شد، وزیر کشور نبود بلکه نظام جمهوری اسلامی و مجلس شورای اسلامی و حیثیت دولت بود که مظلوم واقع شد. نمایندگان مردم در کمال پاکی و صداقت، اظهارات آقای کردان در خصوص دارا بودن مدرک لیسانس و فوق لیسانس و دکترا را باور نمودند و به او رای اعتماد دادند. این در حالی است که آقای کردان مظلوم، با علم به نداشتن مدرک تحصیلی، صداقت بخرج نداد. حالا کردان مظلوم است یا مجلس و اعتماد ملت؟
چرا آقای احمدی نژاد صرفاً بر روی مدرک جعلی دکترای ایشان تاکید می کند و سخنی از مدارک لیسانس و فوق لیسانس ایشان نمی آورد؟
4. آقای رییس جمهور مجدداً در مورد دکترای افتخاری و جعلی آقای کردان اظهار نمودند که ایشان اطلاعی از جعلی بودن مدرک تحصیلی جعلی نداشتند. ما هم صادقانه این اظهارات آقای رییسجمهور را می پذیریم. اما آقای رییس جمهور! آیا آقای کردان از نداشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود هم اطلاعی نداشتند؟ آیا این دو مدرک هم توسط یک فرد جاعل به ایشان اعطا شده بود؟ راستی چرا آقای احمدی نژاد صرفاً بر روی مدرک جعلی دکترای ایشان تاکید می کند و سخنی از مدارک لیسانس و فوق لیسانس ایشان نمی آورد؟
یزدفردا