آغاز فعالیت انتخاباتی حامیان احمدی نژاد
گروه سیاسی؛ فعالیت ستادهای انتخاباتی محمود احمدی نژاد رسماً کلید خورد.
روز گذشته جمعی از اعضای ستادهای موسوم به «ستادهای مردمی حامیان دکتر محمود احمدی نژاد در نهمین انتخابات ریاست جمهوری» در دفتر یکی از خبرگزاری ها در تبریز حاضر شدند تا حضوراً بیانیه یی را به سمع افکار عمومی برسانند؛ بیانیه یی که ضمن اعلام حمایت از انتخاب مجدد احمدی نژاد در ریاست جمهوری دهم آغاز فعالیت ستادهای حامی دولت را رسماً اعلام می کرد.
در بیانیه «شماره یک» حامیان تبریزی احمدی نژاد ضمن تاکید بر مردمی بودن فعالیت های انتخاباتی حامیان محمود احمدی نژاد خود را «جنبشی جوان متشکل از نسل های دوم و سوم نیروهای متخصص، تحصیلکرده و اصولگرا» معرفی کردند تا پیشاپیش جلوی انتشار شائبه تبلیغات علنی رئیس جمهور را بگیرند.
حرکتی که از انتخابات شورای سوم آغاز شد؛ نخستین سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد. در حالی که هنوز چند سالی از استقرار احمدی نژاد در نهاد اجرایی نگذشته بود انتخابات سوم شوراها در تقویم کاری وزارت کشور قرار گرفت.
نخستین انتخابات پس از انتخابات ریاست جمهوری از آن جهت حائز اهمیت بود که به اعتقاد ناظران می توانست اقبال عمومی به رئیس دولت وقت را تضمین یا تحدید کند. چنان که در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی دختر وی فائزه هاشمی توانست رای اول انتخابات مجلس پنجم در حوزه انتخابیه تهران را از آن خود کند. محمدرضا خاتمی برادر رئیس دولت اصلاحات نیز پس از روی کار آمدن خاتمی توانست 80 درصد آرای مردم تهران را به صندوق خود هدایت کند و به عنوان نایب رئیس مجلس ششم حمایت مردم از رئیس جمهور منتخب را به منصه ظهور برساند.
اما احمدی نژاد در نخستین انتخاباتی که وزارت کشور کابینه وی بر عهده داشت رویه دیگری پیش گرفت.اندکی پیش از برگزاری انتخابات شوراها گروهی از نزدیکان و همفکران احمدی نژاد گرد هم آمدند تا با تابلوی «رایحه خوش خدمت» و داعیه حمایت از دولت نهم در انتخابات ایفای نقش کنند.در لیست کاندیداهای انتخابات این ائتلاف نام نزدیکان، دوستان و خواهر رئیس جمهور دیده می شد.
علاوه بر پروین احمدی نژاد، مهرداد بذرپاش که از او با عنوان پسرخوانده احمدی نژاد یاد می شد، حضور داشت. این ستاد بیلبوردهای تبلیغاتی خود را با تصویر محمود احمدی نژاد منتشر کرد؛ امری که هرگز مورد اعتراض احمدی نژاد و کابینه قرار نگرفت.
اما با اعلام نتایج انتخاباتی دولتی ها به تبرئه حمایت خویش از این ستادها پرداختند. از لیست رایحه خوش خدمت تنها خواهر احمدی نژاد به شورای سوم راه یافت و بازماندگان رایحه با حکم احمدی نژاد در کسوت دولتمرد به ایفای نقش پرداختند.
اما در انتخابات مجلس هشتم با ائتلاف مشروط با اصولگرایان توانستند حامیان دولت را راهی مجلس هشتم کنند؛ ائتلافی که پس از انتخابات مجلس هشتم کم رنگ شد تا جایی که جلسه شورای هماهنگی نیروهای انقلاب در بیانیه یی اصولگرایان را غافلگیر و اعلام کرد؛ این شورا در انتخابات ریاست جمهوری دهم از محمود احمدی نژاد حمایت خواهد کرد.
بیانیه حمایتی از احمدی نژاد در شرایطی صادر شد که شورای هماهنگی نیروهای انقلاب که حول محوریت ناطق نوری شکل گرفته بود پس از بروز اختلاف و قهر ناطق نوری در ریاست جمهوری نهم به حالت تعلیق درآمد تا اینکه دو ماه پیش شاخه تهران این شورا با بیانیه فوق الذکر اعلام موجودیت کرد و در نخستین رویکرد سیاسی اش به حمایت علنی از احمدی نژاد پرداخت.
اگرچه دولتمردان کوشیده اند طی سخنرانی ها و اظهارنظرها از هرگونه فعالیت تبلیغاتی و انتخاباتی برائت جویند اما برخی از فعالیت های احمدی نژاد و حامیان وی در سال پایانی با واژه «تبلیغاتی» روبه رو شده است.
ماجرا از آنجا شروع شد که یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس از جلسه مدیران ارشد استانی برای آماده شدن در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت.
به گفته وی اعضای «رایحه خوش خدمت» با حضور استاندار، فرماندار، روسای سازمان تربیت بدنی و کمیته امداد و سایر مدیران استانی تشکیل جلسه داده اند؛ جلساتی که طی آن مدیران ارشد شهری، رهبری ستادهای انتخاباتی احمدی نژاد که با تابلوی «رایحه خوش خدمت» شناخته می شد را عهده دار شدند تا پیش از سایر رقبا فعالیت انتخاباتی محمود احمدی نژاد را آغاز کنند؛ فعالیت هایی که نخستین برنامه اش اعلام جدایی از اصولگرایان بود.
یزدفردا