رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت خبر داد:
برگزاری دوره باز آموزی موتور پمپ آب و برق در تفت
دوره بازآموزی موتورپمپ های آب و برق برای نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان تفت به منظور مرور تجربیات گذشته و بروز رسانی آموخته های امدادگران، برگزار شد.
یزدفردا- به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / جلیل کهدویی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت اظهار داشت : این دوره یک روزه برای نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان تفت برگزار و در آن شرکت کنندگان با طریقه کارکردن باموتورهای پمپ آب و برق بطور كامل آشنا شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت افزود : در این دوره 24 نفر از نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان تفت شرکت کردند .
کهدویی درادامه بیان داشت : شهرستان تفت با توجه به موقعیت جغرافیایی خود یکی از شهرهای سیل خیز استان می باشد که نیاز دارد هر از چند گاهی، تجهیزات سیل و سیلاب تست وبروز رسانی شود و نجاتگران براي مقابله با حوادث آمادگي لازم را داشته باشند.