زمان : 21 Azar 1395 - 13:38
شناسه : 132554
بازدید : 6634
تجلیل از فناور برتر سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و نخبه طبسی تجلیل از فناور برتر سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و نخبه طبسی در آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی از دکتر شادی بلوریان، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی تجلیل شد

به گزارش خبرنگار یزد فردا"طبسدر آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی با حضور استاندار و دیگر مسئولان اجرایی استان در محل تالار همایش‌‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد؛ از دکتر شادی بلوریان، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

استخراج و تولید رنگ‌های طبیعی با کاربردهای غذایی و دارویی، استخراج انواع عصاره‌ها و سایر افزودنی‌های طبیعی خوراکی از منابع طبیعی، فرمولاسیون و تولید انواع افزودنی‌های غذایی، تولید انواع پودرهای غذایی و دارویی با استفاده از تکنیک‌های مختلف خشک کردن، امکان عصاره گیری در دماهای پایین و تولید محصولات با کیفیت و خلوص بالا و استفاده از حلال‌های ایمن در استخراج افزودنی‌ها از توانمندی‌های شرکت دانش بنیان افزودنی‌های طبیعی گلچین توس(افزونه) است.

رنگ‌های خوراکی علاوه بر نقش رنگ دهندگی، دارای ویژگی‌های عملکردی قابل توجهی می‌باشند که از جمله، آن می‌توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی، پیشگیری از بروز سرطان، خاصیت ضد التهابی، جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، محافظت کنندگی از کبد و کلیه و پیشگیری از آلزایمر و ام اس اشاره کرد.