در این مراسم دکتر محمد حسین امید معاون اداری و مالی وزارت علوم اظهار داشت: دانشگاه یزد در میان دانشگاههای جامع کشور، در ردیف برترینهاست.
وی افزود: این در حالیست که تنها سی سال از قدمت دانشگاه میگذرد و از بسیاری از دانشگاههایی که سابقه طولانی تری دارند جلوتر هستیم. امید است که این پردیس نیز از بعد آموزشی و پژوهشی بتواند در سطح بالایی قرار بگیرد.
در این مراسم دکتر محمدصالح اولیاء رییس دانشگاه یزد بیان داشت: این مجموعه دارای ساختمان و امکانات بسیار خوب از نظر کمی و کیفی است که نشان می دهد این مجموعه صرفا برای رفع تکلیف ساخته نشده بلکه از بهترین مصالح و امکانات در آن استفاده شده است. این امر نشان می دهد که نیت دلسوزانه ای پشت این طرح بوده است.
وی خاطر نشان کرد: دانشجویانی که در این پردیس مشغول تحصیل هستند باید احساس مسئولیت کنند و از لحاظ علمی سرآمد باشند.
وی تصریح کرد: سعی شده است از بهترین استادان در جهت ارتقای وضعیت کیفیت آموزش در این مجموعه آموزشی استفاده شود. اولین خروجی دانشگاه باید آن قدر از لحاظ علمی در سطح بالایی باشد که برند پردیس مهریز را معرفی کند و در آینده دانشجوهای بیشتری وارد این مجموعه آموزشی شوند.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص رشته هایی که برای این مرکز درخواست شده سعی شده تا بر اساس نیازهای بومی این اقدام صورت پذیرد. رشته هایی باید برای این مجموعه در خواست شود که نتایج عملی و کاربردی داشته باشد. به عبارت دیگر از طریق رشته های تحصیلی بتوان بین نظریه و عمل پیوند برقرار کرد.
دکتر بمانعلی دهقان منگابادی رییس پردیس مهریز اظهار داشت: امروز در همه جوامع به دنبال جذب عالمان و اندیشمندان هستند. حتی جوامع توسعه یافته همچنان از دیگر کشورها اندیشمند و دانشمند جذب می کنند. دلیل این کار این است که عالم و دانشمند تولید قدرت و ثروت می کند. پیشینه جذب عالم و اندیشمند به زمان خلافت عباسیان باز میگردد که دانشمندان را از سراسر جهان برای بحث و مناظره دعوت و جذب می کردند و همین امر موجب اعتلای تمدن اسلامی در آن زمان شد.
وی افزود: اندیشه تأسیس این پردیس به سال ۹۲ بر می گردد که جعفر شکیب این ساختمان را به دانشگاه یزد اهدا کرد. در حال حاضر سه رشته کامپیوتر، مدیریت بازرگانی و روانشناسی در این مجموعه دایر است و ۸۳ دانشجو در حال تحصیل در این سه رشته هستند.
دکتر دهقان منگابادی بیان داشت: برنامه هایی برای آینده این پردیس در نظر گرفته شده است که عبارت اند از؛ ایجاد مرکز تحقیقات بنیادی، ایجاد مرکز همایش های بین المللی، ایجاد رصد خانه با همکاری دانشکده فیزیک.
وی ادامه داد: برنامه های چندی نیز در این دانشگاه انجام شده است که عبارت اند از؛ برگزاری کلاس های دانشجویان دانشکده معماری در نیمسال دوم سال گذشته، همکاری در برگزاری همایش بین المللی مهندسی مکانیک، برگزاری همایش رصد عطارد از سوی دانشکده فیزیک، برگزاری جشن دانشآموختگی دانشجویان دانشکده فیزیک و همچنین برگزاری نمایشگاه کتاب.
جعفر شکیب بانی این مجموعه آموزشی نیز بیان داشت: این کشور متعلق به جوانان است که باید از راه تحصیل علم در آبادانی و توسعه آن بکوشند. بهترین نعمت برای یک انسان عقل سالم و شجاعت است که می تواند راهگشا و بستر ساز ترقی و توسعه باشد. توصیه من مطالعه و کتابخوانی به جوانان است. تنها از طریق مطالعه می توانید جامعه بهتر برای خود و سایر هموطنان بسازید.