به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد ، مسعود شریعتی در نشست مجمع نمایندگان استان یزد با مسئولان و مدیران فرهنگی استان یزد گفت: به روز نمودن قوانین و آئین نامه های هیات ها و فدراسیون های ورزشی در دولت و مجلس با توجه به اینکه این قوانین مربوط به دهه 50 می باشد ، ضروری است.
عوارض موضوع تبصره(1) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده در خصوص واحدهای آلاینده مستقر در هر شهرستان نسبت به تاثیرگذاری آلایندگی و جمعیت شهرها جهت استفاده در توسعه فضاهای زمین چمن ورزشگاه ها استفاده شود، ایجاد مشوق های مالیاتی برای شرکت هایی که در امر باشگاه داری فعالیت دارند ، تصحیح قانون تصادفات جاده ای دوچرخه سواران به دلیل اینکه در حال حاضر نه بیمه خسارات تصادفات جاده دوچرخه سواران را متقبل می شود و نه بیمارستان ها با این دلیل به دوچرخه وسیله نقلیه محسوب نمی شود، در استان یزد با توجه به صنعتی بودن آن و اجرایی نمودن تعهدات اجتماعی کارخانجات در هر شهرستان باشگاه فرهنگی ورزشی صنایع آن شهرستان تشکیل و هیات امناء آن متشکل از فرماندار ، نماینده مردم و مجلس شورای اسلامی و نماینده صنایع باشد و صنایع موظف به پرداخت بخشی از درآمد خود به این باشگاه باشند، تدوین آئین نامه وقف در ورزش همگانی ، کمبود نیرو در ادارات ورزش و جوانان استان که می توان با تبدیل نمودن قراردادی ها که از بودجه دولت حقوق آنها پرداخت می شود به پیمانی و رسمی ، تغییر کلمه مجازند به مکلفند دستگاه های اجرایی یک درصد از اعتبارات خود را به منظور توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و توسعه زیر ساختهای ورزشی و امور جوانان، معافیت مالیاتی برای شرکت هایی که در قالب باشگاه های فرهنگی ورزشی در حال فعالیت هستند که متاسفانه در استان اجرایی نمی شود ، تاکید و توجه شود، از درخواست ها و پیشنهادات مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این نشست بود.
با اشاره به اینکه وزرش همگانی استان یزد در دو سال گذشته رشد قابل توجهی داشته، اظهار داشت: در ارتباط با اعزام به مسابقات کشوری 25 درصد و در زمینه مدالهای کشوری 96 درصد رشد در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار طرح آمایش و سند توسعه ورزش استان یزد در حال تدوین است، گفت: در آمایش اولیه مشخص شد که باید در 14 رشته ورزشی استان سرمایهگذاری صورت گیرد چرا که این 14 رشته ورزشی بیشترین موفقیت را برای استان یزد به ارمغان آورده و میآورد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد افزود: شمشیربازی، اسکواش، دوچرخهسواری، اسبدوانی، فوتبال ساحلی، تیراندازی با کمان، از جمله این رشتههاست که در بخش خواهران و برادران موفقیتهای خوبی را به دست آوردهایم.
شریعتی خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث زیرساختها هم متاسفانه 82 پروژه نیمه تمام در استان یزد وجود دارد که اگر توجه ویژهای به این پروژهها صورت گیرد، با هزینه اندکی میتوان آنها را به پایان رساند.
وی در ارتباط با سرانه ورزشی استان یزد گفت: سرانه ورزشی شهرستانهای یزد به ترتیب اشکذر 196، خاتم 168، بهاباد 116، تفت 110، ابرکوه 109، بافق 102، اردکان 87، میبد 80، مهریز 78 و یزد 28 سانتی متر به ازای هر نفر است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد توزیع سرانه ورزشی استان یزد را نامطلوب دانست و گفت: برای رسیدن به سرانه هر فرد یک متر هم فاصله زیادی داریم.
شریعتی استان یزد را یکی از استانهای برتر کشور در زمینه پرورش اسب و برگزاری مسابقات اسب دوانی دانست و افزود: استان یزد در حال حاضر 60 درصد اسب عرب کشور را دارد که در نوع خود بینظیر است