خاتمي در ديدار با اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات
یزد فردا: رئيس بنياد باران، طرح شعار يا يك كانديدا يا هيچكس را خطرناك توصيف كرد و از "دوستان" خواست تا اين شعار را ندهند، زيرا هم باعث دلخوري و افزايش گلايهها خواهد شد و هم راههاي مختلف را مسدود ميكند.
به گزارش روابط عمومي دفتر سيد محمد خاتمي، وي در ديدار با اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات، با اشاره به روند كنوني كشور و نتيجه آن در جامعه، گفت: بايد با توجه به شرايط و احوال بررسي كرد كه آيا با آمدن به صحنه انتخابات مي توان در روند موجود به نفع آرمانهاي انقلاب، تأمين مصالح و مطالبات واقعي مردم و اعتلاء كشور تأثير گذاشت و كار كرد يا نه؟
خاتمي با اشاره به دلايل عدم اعلام حضور خود در انتخابات تاكنون، افزود: دليل آن كه تاكنون براي حضور در انتخابات اعلام نكردهام براي اين است كه بررسي كنم تا چه حد مي توان بر روند تأثيرگذار بود، مطمئن باشيد كه نه انگيزه آمدن هوس قدرت است و نه نيامدن به معني راحت طلبي است. بلكه به هر حال انسان بايد احساس كند كه تا چه حد مي تواند در برابر خدا و مردم به وظيفه خود عمل كند.
وي طرح شعار يا يك نفر يا هيچكس را خطرناك توصيف كرد و از "دوستان" خواست تا اين شعار را ندهند، زيرا هم باعث دلخوري و افزايش گلايه ها خواهد شد و هم راههاي مختلف را مسدود ميكند.
خاتمي گفت: در وضعيت فعلي يكي از اموري كه بيشتر ذهن مرا مشغول كرده است، تبيين اصلاحات و معيارهاي آن است كه اميدوارم هر چه زودتر اين كار كه زمينه آن فراهم شده است، عمل و اعلام شود.
رييس بنياد باران با اشاره به لزوم ساماندهي و سازماندهي در جامعه درباره اصلاحات كه در جامعه سخن بسياري درباره آن مطرح است، اظهار داشت: رسالت خود ميدانم در هر سمتي كه باشم ميزانها و معيارها را در اين زمينه مشخص كنيم تا هر كس به اصول اصلاحات به آن گونه كه مورد نظر است تمايل دارد با مسئوليت شناسي كامل و آمادگي براي حضور و فعاليت به آن بپيوندد.
خاتمي در ادامه، يكي از مشكلات پيش روي اصلاحات را شرايط فعلي در جامعه و بيتفاوتي در ميان نسل جوان دانست و گفت: ديگر نه ديدگاه چپ اسلامي و نه معيارهاي غربي مانند گذشته انگيزه حركت در جامعه ايجاد نميكند، بلكه بيشتر جامعه ما به سوي بي تفاوتي و بي انگيزگي حركت مي كند و نگراني اين است كه خداي ناخواسته شاهد افول گرايش ديني بخصوص در ميان جوانان باشيم.
وي حضور در انتخابات رياست جمهوري را بار ديگر بدون طرح و ايده و داشتن رويكرد و جهت كلي، ناكافي خواند و افزود: همه سخن ها نبايد فقط براي تا روز انتخابات باشد، لازم است همگي ديدگاه و نظر خود را براي تعيين اولويتها در اداره مملكت پس از انتخابات هم اعلام كنند.
وي در ادامه اظهار داشت: متفكران و نخبگان بايد بگويند آيا واقعا آسانترين راه اين است كه حاكم باشيم و در جامعه اثر بگذاريم و چه راههايي براي اين كار وجود دارد؟ يا اينكه ميتوانيم در حكومت نباشيم، ولي در عين حال در جامعه اثرگذار باشيم؛ چرا كه در نظام بودن و در جامعه اثر گذار بودن بالضروره به معني حضور در عرصه حكومت نيست.
در ابتداي اين ديدار اعضاي شورا به بيان ديدگاهها و نظرات خود پيرامون مسايل روز كشور و انتخابات سال آينده رياست جمهوري پرداختند.
یزد فردا