به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد ، این نشست با حضور مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان استان ، ابوالفضل کارگر معاون توسعه ورزش این اداره کل ، محمدرضا آقایی مدیر مرکز تحقیقات دیابت استان و رضا نارگانی مدیر روابط عمومی اداره کل برگزار شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان در این نشست گفت: ورزش در درمان دیابت بسیار مؤثر است زیرا نه تنها باعث پایین آوردن قند خون و کاهش مقاومت بدن به انسولین میشود بلکه با انجام حرکات ورزشی و تغدیه مناسب می توان بیماریها را کنترل نمود .
مسعود شریعتی افزود : امضاء تفاهم نامه ی همکاری بین اداره کل ورزش و جوانان و مرکز تحقیقات دیابت استان در راستای همکاری این دو نهاد در توسعه ورزش و به خصوص ترغیب بیماران دیابتی به انجام فعالیت های ورزشی ضروری است.
وی ادامه داد : می توان با راه اندازی کمپین ورزشی مختص بیماران دیابتی استان و ارائه راهکارهای ورزشی و استفاده از کارشناسان ارشد ، دیابت را در استان کاهش داد.
وی در پایان به برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه سه دقیقه با ورزش در یزد اشاره و اضافه کرد : این جشنواره فرصتی است تا با همکاری مرکز تحقیقات دیابت استان جهت بالا بردن آگاهی های عموم مردم از این بیماری و نقش ورزش در عدم ابتلا به دیابت و کاهش دیابت در افراد دیابتی فیلم هایی ساخته شود و قطعا تاثیرات خوبی در پی خواهد داشت.